Propunere șocantă făcută de un parlamentar rus. Câini fără stăpân, trimiși pe post de kamikaze în Ucraina

Propunere șocantă făcută de un parlamentar rus. Câini fără stăpân, trimiși pe post de kamikaze în Ucraina
Foto: Pexels.com
Publicat: 06/12/2022, 12:39
Actualizat: 06/12/2022, 12:39

Câini fără stăpân, trimiși pe post de kamikaze în Ucraina! Propunere șocantă făcută de un parlamentar rus, Viktor Makarov, membru al Partidului Comunist. Într-o ședință a Parlamentului, rușii au discutat despre trimiterea câinilor fără stăpân pe frontul din Ucraina.

Propunea făcută de parlamentarul comunist presupune ca animalele să fie antrenate pentru a fi trimise în război unde ar urma să producă atacuri sinucigașe, notează publicația OrelTimes, citată de stirileprotv.ro.   Câinilor ar urma să li se lege explozibil pe corp, aceștia urmând să fie antrenați să alerge către tancurile ucrainene.

Însă, propunerea făcută de Viktor Makarov nu a fost susținută în plenul Parlamentului. De asemenea, vicepreședintele parlamentului regional, Oleg Koshelev, l-a întrebat pe viceguvernatorul complexului agroindustrial Serghei Borzenkov, care sunt șansele ca animalele să nu muște oamenii, însă, oficialul nu a putut oferi nicio garanție.

Războiul din Ucraina a ajuns în ziua 286

Rusia a lansat un nou val de atacuri cu rachete asupra Ucrainei, majoritatea fiind doborâte de apărarea anti-aeriană ucraineană

„În total, au fost lansate peste 70 de rachete. Conform informaţiilor preliminare, 38 de rachete de croazieră (Kh-101/ Kh-555) au fost lansate de opt bombardiere strategice Tu-95M dinspre Marea Caspică şi Volgodonsk, regiunea Rostov”, au anunțat forţelor aeriene ale Ucrainei.

„Inamicul a lovit de asemenea cu 22 de rachete de croazieră Kalibr lansate de pe nave ale Flotei Mării Negre. În plus, Ucraina a fost atacată dinspre Marea Neagră cu rachete de croazieră lansate de bombardiere cu rază lungă de acţiune Tu-22M3, precum şi cu rachete ghidate lansate de avioane de vânătoare SU-35”, mai menționează sursa citată.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase