PSD Sector 1, despre Promenada Verde, promisă de Clotilde Armand: „Vorbe goale și mult GUNOI”

PSD Sector 1, despre Promenada Verde, promisă de Clotilde Armand: „Vorbe goale și mult GUNOI”
Petre Florin Manole, președintele PSD Sector 1
Publicat: 17/03/2023, 20:18

Reprezentanții PSD Sector 1 atrag atenția asupra stării deplorabile în care este abandonat proiectul „Promenada Verde” promis de edilul Clotilde Armand. Porțiunea din Străulești a ajuns practic, o groapă de gunoi, spune liderul PSD Sector 1, Petre Manole, care arată că social democrații au adunat, vineri, saci de gunoaie, fiind nevoiți să lase la fața locului alte tone de deșeuri care nu pot fi transportate fără utilaje specializate,

„Vorbe goale și mult gunoi, asta este #PromenadaVerde, principalul proiect promis în campanie de Clotilde Armand.
Am fost astăzi, în #VinereaVerde, pe porțiunea din Străulești a promisei Promenade, împreună cu colegii de la PSD Sector 1. Am strâns mai mulți saci de gunoi, pentru a trage un semnal de alarmă, pentru a semnala administrației USR că nu își face deloc treaba. Multe alte tone de deșeuri de toate felurile au rămas acolo – nu pot fi adunate și cărate fără utileje grele.
Imaginile vorbesc de la sine – nu vă plimbați pe acolo, e o mizerie de nedescris.”
Președintele PSD Sector 1,  Petre Manole

Proiectele anunțate de Clotilde Armand, lăsate de izbeliște

De altfel, joi, Ramona Porumb, viceprimarul Sectorului 1 al Capitalei, i-a transmis un nou primăriței Clotilde Armand, aducându-i aminte că sunt proiecte care rămân, pur și simplu, în sertar.

Un exemplu în acest sens este un proiect care viza amenajarea unor spații verzi în pocket parcuri, depus în urmă cu o jumătate de an, numai că lunile au trecut, iar zonele vizate sunt ”lăsate de izbeliște”.

Astfel de parcuri mici, amenajate în zonele urbane aglomerate, ”reprezintă o modalitate eficientă de a crea spații exterioare primitoare pentru rezidenți și comunitate”, precizează Ramona Porumb, numai că edilul Sectorului 1 are alte ”priorități”.

”Printre spațiile incluse în proiect se numără: Parc Sala Palatului, Parc Piața Romană și Parc Sisești. Am revenit la aceste locații să văd care este aspectul acestora. (…) Nicio intervenție de amenajare nu a avut loc între timp”, a spus viceprimarul.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase