Viceprimarul Sectorului 1, îndemn pentru Clotilde Armand: ”Scoateți proiectele din sertar și apucați-vă de treabă! Dacă nu acum, atunci când?”

Viceprimarul Sectorului 1, îndemn pentru Clotilde Armand: ”Scoateți proiectele din sertar și apucați-vă de treabă! Dacă nu acum, atunci când?”
Ramona Porumb, viceprimarul Sectorului 1
Publicat: 16/03/2023, 12:28

Ramona Porumb, viceprimarul Sectorului 1 al Capitalei, transmite un nou mesaj pentru Clotilde Armand, aducându-i aminte că sunt proiecte care rămân, pur și simplu, în sertar.

Un exemplu în acest sens este un proiect care viza amenajarea unor spații verzi în pocket parcuri, depus în urmă cu o jumătate de an, numai că lunile au trecut, iar zonele vizate sunt ”lăsate de izbeliște”.

Astfel de parcuri mici, amenajate în zonele urbane aglomerate, ”reprezintă o modalitate eficientă de a crea spații exterioare primitoare pentru rezidenți și comunitate”, precizează Ramona Porumb, numai că edilul Sectorului 1 are alte ”priorități”.

Printre spațiile incluse în proiect se numără: Parc Sala Palatului, Parc Piața Romană și Parc Sisești. Am revenit la aceste locații să văd care este aspectul acestora. (…) Nicio intervenție de amenajare nu a avut loc între timp.

În locul unor oaze de verdeață, care să asigure liniște și relaxare rezidenților, contribuind de asemenea la construirea de legături comunitare mult mai puternice între ei, avem în continuare terenuri lăsate de izbeliște”, notează viceprimarul Sectorului 1 pe pagina sa de socializare.

”Primarul a rămas în tot acest timp doar în spațiul virtual și de acolo probabil se vede totul roz”

Ramona Porumb îi atrage atenția Clotildei Armand că un ”bun gospodar” are ca prioritate binele comunității pe care o reprezintă.

Totuși, primarul Sectorului 1 rămâne ancorat ”în spațiul online”, proiectele stau în sertar, iar interacțiunea Clotildei Armand se reduce la Facebook și oferă o imagine ”roz” care nu are corespondent în realitate.

Un primar bun gospodar valorifică aceste spații pe care le are, le amenajează și le oferă comunității pentru petrecerea timpului liber. La noi, primarul a rămas în tot acest timp doar în spațiul virtual și de acolo probabil se vede totul roz.

Proiectul este al cetățenilor, au semnat pentru susținerea lui și își doresc aceste spații verzi amenajate!

Scoateți proiectele din sertar doamna primar și apucați-vă de treabă! A venit primăvara! Dacă nu acum, atunci când!?”, încheie Ramona Porumb, viceprimarul celui mai mare sector al Capitalei.


Citește și:

Președintele PSD Sector 1, după ce Curtea de Apel dă câștig de cauză ANI în ”lupta” cu Clotilde Armand: ”Primarul și-a dat bani, în mod necuvenit, numindu-se manager de proiect”

EXCLUSIV | Lăudatele toalete publice promise de Clotilde Armand nu au fost deschise nici până azi. Dinu Gheorghe, consilier local PNL Sector 1: ”Haos și dezastru administrativ, formă fără fond, pălăvrăgeală”

Viceprimarul Sectorului 1: ”Bugetul sectorului este BLOCAT de Clotilde Armand, care cere 1,1 miliarde de lei din buget fără să spună ce va face cu banii!”

Vicepreședintele PSD Sector 1 critică activitatea Clotildei Armand: ”Primarul actual al Sectorului 1 ignoră prioritățile și alege SCANDALUL, o abordare toxică și contraproductivă”

După dezvăluirile GÂNDUL, PNL Sector 1 cere Clotildei Armand să-l demită urgent pe consilierul Dragoș Constantin

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică – editorialist GÂNDUL.RO, scriind articole de investigație, politică internă, politicăciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase