Raed Arafat, decorat cu „Steaua României” în grad de „Cavaler” de Klaus Iohannis

Raed Arafat, decorat cu „Steaua României” în grad de „Cavaler” de Klaus Iohannis
Raed Arafat
Publicat: 01/12/2022, 12:25

Șeful DSU, Raed Arafat, a fost decorat de președintele României, Klaus Iohannis, cu ordinul „Steaua României” în grad de „Cavaler”.

Printr-un mesaj postat pe Facebook, Arafat își exprimă gratitudinea pentru gestul făcut de șeful statului.

Raed Arafat: „Un îndemn puternic pentru a continua”

„Am fost extrem de onorat și emotionat să primesc astăzi decorația Steaua României în grad de Cavaler, o distincție ce mi-a fost înmânată de Excelența Sa Președintele României, domnul Klaus Werner Iohannis.

Pentru mine, această decorație reprezintă un îndemn puternic pentru a continua, alături de colegii mei, munca depusă în serviciul țării noastre și dezvoltarea sistemului integrat de urgență, devenit deja un model recunoscut pe plan internațional. Totodată, vreau să adresez mulțumirile mele domnului ministru Lucian Bode pentru încrederea acordată și pentru faptul că m-a propus pentru această prestigioasă și onorantă decorație!”, a scris pe Facebook Raed Arafat.

În altă ordine de idei, șeful DSU anunță că a părăsit România chiar de Ziua Națională. Într-o altă postare, Raed Arafat arată că „astăzi și mâine mă voi afla la Brussels pentru a participa la întâlnirea responsabililor pe problema situațiilor de urgență din țările aliate și partenere NATO”.

„Gândul meu însă este alături de România și de toți românii care sărbătoresc Ziua Națională a țării noastre. Este ziua tuturor Românilor indiferent unde s-ar afla! La Mulți Ani România! La Mulți Ani Romani!” – Raed Arafat

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase