Ramzan Kadîrov, cadou impresionant pentru Vladimir Putin: „Patriotul numărul unu din țară”

Ramzan Kadîrov, cadou impresionant pentru Vladimir Putin: „Patriotul numărul unu din țară”
Publicat: 07/10/2022, 11:04
Actualizat: 07/10/2022, 11:11

Liderul cecen Ramzan Kadîrov, proaspăt devenit general, a anunțat ample ceremonii pentru aniversarea zilei de naștere a președintelui rus Vladimir Putin.

Pe modelul sovietic, evenimentele nu se vor rezuma doar la ziua de 7 octombrie, ci vor fi întinse de-a lungul întregii luni.

Președintele Ceceniei, Ramzan Kadîrov, a menționat că pe 7 octombrie va fi inaugurat Centrul Olimpic de Judo „V. Putin”, precum și complexul multifuncțional Minutka.

Kadîrov a discutat cu membrii comitetului de orgenizare despre pregătirile pentru sărbătorirea Zilei Orașului, Zilei Învățătorului, Zilei Tineretului Cecen, precum și a celui mai important eveniment, care va avea loc pe 7 octombrie, aniversarea zilei de naștere a președintelui Vladimir Putin.

Totodată, potrivit lui Kadîrov, vor avea loc numeroase evenimente sportive în cinstea aniversării a 70 de ani a șefului statului rus.

Kadîrov l-a desemnat pe președintele Federației Ruse „patriotul numărul unu din țară”, subliniind că, de fapt, cu ajutorul unor evenimente de mare amploare, rușii vor putea demonstra tuturor inamicilor că își iubesc și își apreciază liderul.

Potrivit liderului cecen, nimeni nu își face „atâtea griji” pentru Cecenia la modul în care își face Vladimir Putin.

Ultimul său discurs din timpul semnării acordurilor privind aderarea la Rusia a regiunilor Luhansk și Donețk, Herson și Zaporojie, întregul discurs al președintelui a fost literalmente „pătruns de dragoste, sentimente de mândrie pentru Patrie”.

Kadîrov a mai spus că republica va sărbători eroismul militarilor care se află în zona operațiunii militare speciale în Ucraina.

Potrivit acestuia, repertoriul trebuie să includă compoziții, care să-i elogieze prin intermediul muzicii pe eroii noștri, despre vitejia, curajul, noblețea, spiritul și curajul lor.

Luni, Kadîrov a anunțat că este gata să-și trimită cei trei fii minori să lupte în cadrul războiului din Ucraina, în cele mai periculoase zone ale liniei frontului.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase