Reacții acide în presa străină, după ce Octavian Șovre a fost surprins cum îi cere autograf lui Erling Haaland după meci (VIDEO)

Reacții acide în presa străină, după ce Octavian Șovre a fost surprins cum îi cere autograf lui Erling Haaland după meci (VIDEO)
Reacții acide în presa străină, după ce Octavian Șovre a fost surprins cum îi cere autograf lui Erling Haaland după meci (VIDEO) / Foto: Captură
Publicat: 07/04/2021, 15:32

Manchester City a învins-o pe Borussia Dortmund cu 2-1, în turul sferturilor de finală din UEFA Champions League, dar meciul a fost eclipsat de un alt moment, petrecut în tunelul de la vestiare.

Asistentul Octavian Șovre i-a cerut autograf lui Erling Haaland, iar momentul a devenit viral, scrie digisport.ro.

Gestul lui Șovre este catalogat drept „moment controversat”, „gest copilăresc” sau „nu poți face asta, nu e în regulă”…

„Erling Haaland a semnat un obiect pentru asistentul Octavian Șovre. Fanii au răbufnit după ce Șovre i-a solicitat un autograf lui Haaland, după meciul dintre Manchester City și Borussia Dortmund, din UEFA Champions League. Fanii au rămas „interziși”, notează Yahoo Sports.

First Post amintește că Șovre este cel care a fost pedepsit pentru comportament nepotrivit, alături de Sebastian Colțescu, după partida dintre PSG și Istanbul Basaksehir, din decembrie, încheiat cu un scandal uriaș de rasism.

Decizie finală în cazul arbitrului Sebastian Colțescu! Ce a stabilit UEFA, cu privire la scandalul de rasism

UEFA, prin Comisia de Etică şi Disciplină, a constatat că expresiile folosite de arbitrul român Sebastian Colțescu, la meciul din Champions League dintre PSG şi Istanbul Basaksehir (din 8 decembrie 2020), nu sunt cu tentă rasistă. În consecinţă, după ce au fost investigate acuzațiile de rasism, nu vor fi luate măsuri disciplinare în cazul său. ProSport prezintă, în exclusivitate, decizia finală luată de forul european.

Luptătorul Cătălin Moroșanu: „Mulți l-au denigrat pe un frate român pentru o greșeală de exprimare, dar au omis să îl apere atunci când a fost jignit”

Luptătorul Cătălin Moroșanu a scris duminică pe Facebook că românii ar trebui să se apare între ei atunci când sunt atacați în alte țări și să fie mândri de ei. Mesajul vine în contextul scandalului de rasism declanșat în jurul arbitrului român Sebastian Colțescu. „Să fiți mândri de originea voastră mergeți în lume. Opriți-vă din a vă ataca frații români, nu sunt străinii mai presus decât noi.”, a spus Moroșanu.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult