„Vă crăp capul”. Scene REVOLTĂTOARE filmate cu camera ascunsă într-o așa-zisă grădiniță privată din Popești Leordeni / Poliția a deschis o anchetă

„Vă crăp capul”. Scene REVOLTĂTOARE filmate cu camera ascunsă într-o așa-zisă grădiniță privată din Popești Leordeni / Poliția a deschis o anchetă
Foto caracter ilustrativ / Sursa foto: Profimedia
Publicat: 16/02/2024, 14:48

Un incident revoltător a avut loc într-o așa zisă grădiniță privată din Popești Leordeni. O îngrijitoare a fost înregistrată în timp ce îi bătea pe cei mici, țipa și îi jignea. Poliția Ilfov a anunțat că anchetează cazul.

Femeia a fost înregistrată în mai multe rânduri când îi certa, îi amenința și chiar îi agresa fizic pe copii.

„Spune lunile, ca să poți să îți dai seama unde e februarie! Așa te-am învățat. Ianuarie, februarie, uite aici, la naiba! Ăla e!

Să vezi ce te dau cu capul de masa asta. Că a venit rândul tău! Daca vorbești așa mult cu colegul tău, să vad dacă știi lunile anului! Hai, mișcă-te încoace! Mișcă-te, să vezi ce bătaie îți iei!

Te bat, te bat, decembrie, când vine Moș Crăciun, dobitocule! În martie e luna mămicii! Aia e luna martie! Te bat rău de tot, deci ascultă la mine ce bătaie îți iei!

Bă, te bat, te bat! Ce ți-am zis eu cu mâinile alea, să le ții la spate? Bă, ce ți-am zis eu ție cu mâinile alea? Băi, o să te las să te p*** pe tine! Pune mâinile la spate ca îți dau un telefon din ăsta în cap de vezi stele verzi! Dacă ne mai arăți o singură dată aia, îți dau una de-ți bate …… luna decembrie. Deci dacă eu te pun la locul tău, acolo, și îți mai aud gura, mototolesc foaia asta și ți-o dau să o mănânci. Ai înțeles?”, sunt doar o parte dintre amenințările femeii la adresa copiilor.

Poliția Ilfov anunță că face verificări

Poliţia Ilfov face cercetări pentru rele tratamente aplicate minorului, după apariţia înregistrărilor cu angajata centrului privat de îngrijire zilnică pentru copii din Popeşti-Leordeni agresează fizic copiii şi le vorbeşte urât.

Cea care le vorbea urât copiilor a fost identificată, fiind o femeie de 24 de ani.

”În urma apariţiei în  spaţiul public, a unui material intitulat „Incident revoltător petrecut intr-o aşa zisă grădiniţă privată din Popeşti Leordeni” Compartimentul de Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ilfov este abilitat să comunice următoarele: La data de 15 februarie a.c., în urma unor imagini apărute în spaţiul public, din care se observă faptul că la un centru privat de îngrijire zilnică a copiilor de pe raza oraşului Popeşti Leordeni, o angajată a acestui centru ar fi avut o atitudine necorespunzătoare faţă de copiii din acest centru şi că i-ar fi agresat fizic, poliţiştii oraşului Popeşti Leordeni     s-au sesizat din oficiu, cu privire la săvârşirea infracţiunilor de rele tratamente aplicate minorului”, anunţă IPJ Ilfov.

Poliţiştii au identificat persoana în cauză, fiind vorba despre o femeie în vârstă de 24 de ani, care ar fi exercitat acte de violenţă, asupra copiilor din acest centru.

„În prezent, poliţiştii oraşului Popeşti Leordeni, efectuează cercetări în cadrul dosarului penal, deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului, urmărirea penală fiind coordonată de procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu. De asemenea, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Ilfov, împreuna cu poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publica Ilfov, efectuează activităţi din competenţă pentru verificarea legalităţii funcţionării acestui centru”, precizează IPJ Ilfov.
Carla Adamescu
Carla Adamescu este un jurnalist cu experiență în domeniul social. A lucrat în presa locală și, ulterior, la publicații din Capitală. S-a mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Polițista care a luat mită de la Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
Reghe cere sprijinul instanței: 'Trebuie să înceteze această hărțuire!' Poliția nu confirmă urmărirea penală împotriva...
Detalii tabu din viața intimă a unei actrițe: și-a pierdut virginitatea la 35 de ani
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un...
Tragedie în România! A MURIT
Polițista mituită de Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit femeia din partea judecătorilor
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
Gorghiu: Ministerul Justiţiei depune eforturi ca prinţul Paul să-şi execute pedeapsa în România
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Interdicție în România, din aprilie. E ILEGAL peste tot. Te lasă fără bani și fără...
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Trei femei au fost diagnosticate cu HIV după ce și-au făcut tratamente faciale