Româncă stabilită în Italia, descoperită fără suflare în portbagajul mașinii. Era căsătorită cu un om de afaceri din Peninsulă

Româncă stabilită în Italia, descoperită fără suflare în portbagajul mașinii. Era căsătorită cu un om de afaceri din Peninsulă
Publicat: 17/08/2022, 12:43
Actualizat: 17/08/2022, 12:45

Violeta Ana Nica avea aproximativ 40 de ani și era soția unui cunoscut antreprenor din Italia. Ea a fost găsită moartă în portbagajul mașinii sale. Familia o dăduse dispărută de mai multe zile.

Ultima persoană care a văzut-o în viață este sora ei. Fusese și o vizitase în regiunea italiană Brecia. Apoi, nimeni nu a mai știut de ea. Familia a fost cea care a sesizat Poliția, neliniștită că femeia nu s-a întors acasă.

La 10 zile după ce apropiații au semnalat dispariția sa, femeia a fost descoperită în parcarea unui centru comercial, fără suflare, în mașina ei.

Cadavrul, descoperit în portbagajul mașinii sale

Trupul femeii a zăcut mai multe zile în portbagajul mașinii ei, scrie presa locală din Italia. Trecătorii au fost cei care au dat alarma la „112”.

Un miros puternic înconjura mașina femeii, aflată în parcarea centrului comercial.

În interiorul mașinii nu se vedea nimic, așa că polițiștii au deschis cu forța portbagajul unde au găsit cadavrul femeii în stare avansată de descompunere.

Ulterior a avut loc identificarea și au fost reconstituite ultimele zile de viața româncei, începând cu vizita de câteva zile la casa surorii sale până la dispariția și descoperirea tragică a acesteia.

Sinucidere sau crimă?

Anchetatorii vorbesc despre o posibilă sinucidere. Femeia a mai avut câteva tentative în trecut conform informațiilor transmise de familie.

Conform jurnaliștilor La Stampa, în urma verificărilor, anchetatorii au descoperit că românca a luat o supradoză de medicamente.

Totuși, semnele de întrebare se ridică din moment ce trupul Violetei a fost găsit încuiat în portbagajul mașinii, acolo unde ea ar trebui să intre voluntar după ce a luat pastilele și apoi să se ghemuiască și apoi să închidă portiera.

Vă recomandăm să citiți și:

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase