Scandalos! Cum și-a parcat BMW-ul acest șofer, în Cluj-Napoca

Scandalos! Cum și-a parcat BMW-ul acest șofer, în Cluj-Napoca
SURSA FOTO - Facebook
Publicat: 09/08/2022, 18:09

Șoferul unui BMW a parcat pe două locuri destinate persoanelor cu handicap, în parcarea unui hypermarket din Cluj-Napoca, deși nu avea niciun handicap, susține presa locală din Cluj.

Mașina sa a fost fotografiată, imaginea devenind virală după ce a fost postată pe rețelele de socializare. Nici mesajele nu au lipsit, care au fost pro țo contra. Dacă unii l-au criticat, alții i-au luat apărarea.

„Bine că o îngrijește în parcare și pe șosele se dă tare că are BMW!”, a comentat unul dintre internauți.

În schimb, un alt user spune că așa își protejează mașina de alți șoferi sau pasageri cre nu deschid cu atenție ușile mașinilor.

„Se poate numi aroganță sau nesimțire… sau se mai poate numi grija pentru cei ce nu știu a deschide ușile unei mașini într-o parcare și ți-o lovesc fără milă. (…) Sunt de acord că a parcat cam ca un «bombardier», dar poate omul știe că are o mașină puțin mai scumpă și poate îl doare sufletul când vine nea Măciucă și îi dă o ușă. Care sunteți șoferi știți foarte bine cum este”, a explicat un alt internaut.

Marian Popescu
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online. După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri precum antena1.ro (a1.ro), Observator.tv (actualul citeste mai mult