Scene dramatice la UPU. Dr. Carmen Cimpoeșu: „O fărâmă din imaginea COVID”

Scene dramatice la UPU. Dr. Carmen Cimpoeșu: „O fărâmă din imaginea COVID”
Scene dramatice la UPU. Dr. Carmen Cimpoeșu: „O fărâmă din imaginea COVID” / Foto: Facebook / Dr. Carmen Cimpoesu
Publicat: 06/10/2021, 11:45

Dr. Carmen Cimpoeșu, medic șef la Sp. Sf. Spiridon Iași, a distribuit o imagine dezolantă din secția de UPU a spitalului în care lucrează, în plină pandemie de COVID-19.

Oamenii suferinzi așteaptă un loc într-o secție pentru a fi tratați de COVID, în timp ce medicul îndeamnă pe toată lumea să se vaccineze pentru a nu ajunge la limita dintre viață și moarte.

”O fărâma din imaginea Covid 19 acum. Cea mai mare teama este ca va mai veni un pacient care trebuie ventilat mecanic și nu mai avem ventilatoare. Cred ca teama asta ar trebui sa o aibă și cei care nu s- au vaccinat încă! … și cei care nu poarta masca!” a scris medicul pe Facebook.

Medic ATI la Institutul „Matei Balș” din Capitală: Ne pregătim de triplarea capacității

Elena Copaciu, medic primar de ATI la Institutul de Boli Infecțioase ”Matei Balș” din Capitală, prezintă, într-un „Jurnal de „front” pandemic!”, cazurile critice de COVID-19 care au ajuns în spital.

Medicul atenționează că în spitale ajung din ce în ce mai multe persoane nevaccinate, tineri fără comorbidități, care nu cred în existența virusului și nici în vaccin, situație care a impus dublarea capacității de admisie a pacienților la ATI, fiind luată în calcul triplarea acesteia.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult