Se desființează ghișeele pentru plata taxelor și impozitelor locale din Sectorul 4: „Ne digitalizăm 100%. Trebuie să înțelegem că acesta e viitorul!”

Se desființează ghișeele pentru plata taxelor și impozitelor locale din Sectorul 4: „Ne digitalizăm 100%. Trebuie să înțelegem că acesta e viitorul!”
FOTO: Facebook.com/danielbalutaprimar
Publicat: 20/01/2021, 18:46
Actualizat: 20/01/2021, 19:27

Primăria Sectorului 4 a anunțat, prin intermediul unui comunicat, că desființează ghișeele unde se plătesc taxele și impozitele vor fi desființate, iar dările vor fi plătite online sau la stațiile self-pay, 2021 fiind ultimul an în care se mai pot plăti în sistem clasic. În schimb, vor fi înființate mai multe centre de asistență în sector, pentru contribuabilii care nu sunt obișnuiți cu noul sistem.

Anul 2021 va fi ultimul în care vom mai sta la cozi să ne plătim taxele și impozitele. Ne digitalizăm 100%. Însă, pentru că vor mai fi oameni care nu vor ști cum să își plătească dările în sistem online, vom mai păstra puncte de informare și asistență a cetățenilor, în diferite locații din sector, pentru cei care au nevoie de ajutor, fie că vorbim despre utilizarea platformelor electronice, fie că discutăm despre folosirea stațiilor de plată self-pay. Trebuie să înțelegem că acesta este viitorul. Vrem sau nu vrem, către acest drum se îndreaptă omenirea”, este anunțul postat de primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, pe pagina sa de Facebook.

Totodată, pe parcursul anului vor fi făcute campanii de informare astfel încât locuitorii Sectorului 4 să fie pregătiți pentru modificarea pregătită de Primărie.

Au început lucrările la noua staţie de metrou din Sectorul 4, construită lângă Centura Capitalei. Ce restricții rutiere sunt pe Şoseaua Berceni

Primăria Sectorului 4 a anunţat, prin intermediul unui comunicat, că luni, 18 ianuarie 2021, au demarat lucrările la noua staţie de metrou care va fi construită pe Şoseaua Berceni.

Acest proiect de infrastructură începe cu devierea reţelelor de utilităţi aflate în trama stradală, astfel că traficul pe această arteră cu patru benzi va fi restricţionat pentru 45 de zile, precizează sursa citată.

Astfel, în toată această perioadă, două benzi de circulaţie de ieşire din Bucureşti vor fi închise, iar traficul va fi restricţionat pe o lungime de 500 de metri între sediile a două companii din zona lucrărilor.

Restricţiile de circulaţie sunt aplicate în coordonare şi cu avizul Brigăzii de Poliţie Rutieră a Municipiului Bucureşti.

Daniel Băluță, la depunerea jurământulul pentru al doilea mandat: „Vom avea cu siguranţă în Sectorul 4 o nouă staţie de metrou”

Acest proiect a fost promisiunea primarului Sectorului 4, la depunerea jurământului pentru al doilea mandat, dar și înainte de a fi ales.

La puțin timp după aceea, a avut loc și semnarea contractului pentru finanțarea construcției, din partea ministrului Transporturilor de atunci, Lucian Bode, actual ministru de Interne.

Noua stație de metrou va fi construită pe Magistrala 2 (Pipera-Berceni) și se va întinde pe o lungime de 1,6 kilometri

Noua staţie de metrou care se va întinde pe o lungime de 1,6 kilometri va fi construită între staţia Berceni, actualul capăt de linie al Magistralei 2 de metrou (M2) şi Şoseaua de Centură.

Cu o suprafaţă de 15.100 mp, staţia va fi una supraterană, însemnând o clădire cu subsol, parter şi două etaje şi va avea şase zone pietonale.

Două dintre acestea vor fi situate pe partea opusă a Şoselei Berceni, fiind asigurată legătura printr-un pasaj pietonal subteran.

În imediata apropiere va fi amenajată și o parcare de tip Park & Ride, pentru a putea fi folosită de toţi cei care vor să ajungă în centrul Capitalei şi folosesc ca mijloc de transport metroul, mai precizează sursa citată. Lucrările ar trebui să dureze 22 de luni.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Simona Halep, tot mai aproape de retragerea din tenis? Ce lovitură: a fost exclusă
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din...
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Elevă de 17 ani, violată de patru tineri într-un liceu din Dâmboviţa. Trei dintre ei...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Încă o plamă grea din partea chinezilor! Au creat cel mai eficient motor din istorie!
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Mii de meteoriți care au ajuns în Antarctica ar putea fi pierduți pentru totdeauna