Se întorcea acasă din Italia, pentru înmormântarea tatălui, dar la Lugoj a fost strivit de un TIR

Se întorcea acasă din Italia, pentru înmormântarea tatălui, dar la Lugoj a fost strivit de un TIR
Publicat: 04/09/2022, 15:24

Un bărbat din Hunedoara, care se întorcea acasă din Italia, pentru înmormântarea tatălui, a murit strivit de un TIR, în apropiere de Lugoj. Mai multe echipaje de la ambulanță și pompieri au intervenit pentru salvarea victimelor.

“În accident au fost implicate o autoutilitară, parcată pe bandă de urgență, slab semnalizată și un TIR. În urma accidentului au rezultat trei victime. Conducătorul autoutilitarei a rămas încarcerat între cele două vehicule, în spatele autoutilitarei, în stare de inconștiență. În autoutiliară se mai află o femeie, care prezintă traume ușoare în zona gâtulu,  fată de șase ani cu traume la un picior și un bărbat. S-a intervenit pentru extragerea victimei rămase încarcerată. La locul intervenției s-au deplasat și 2 ambulanțe S.A.J. cu medic și asistent. Din nefericire, victima a fost declarată decedată de către medicul S.A.J. Conducătorul TIR-ului nu a necesitat îngrijiri medicale.”, au anunțat reprezentanții ISU Timiș.

Potrivit sursei citate, la locul accidentului au ajuns și câțiva cunoscuți ai bărbatului decedat.

Bărbatul ar fi oprit pe marginea drumului pentru a strânge prelata autoutilitarei

Victima venea din Italia și se îndrepta spre Uricani, unde urma să își inmormânteze tatăl. Poliția va stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul. Bărbatul ar fi oprit pe marginea drumului pentru a strânge prelata autoutilitarei, notează presa locală.

„Un bărbat în vârstă de 56 de ani a condus un ansamblu rutier (tir) pe A1 dinspre Timișoara către Deva, iar la un moment dat a acroșat o autoutilitară care era staționată pe bandă de urgență.

În urmă coliziunii, conducătorul autoutilitarei, în vârstă de 54 de ani, a decedat, iar o fetiță, de 6 ani, și o femeie, în vârstă de 36 de ani, (pasagere în autoutilitară) au fost rănite și transportate la spital. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, a anunțat și IPJ Timiș.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase