Sebastian Burduja o acuză pe Clotilde Armand că a blocat proiectul primului centru integrat pentru copii cu Sindrom Down din România: Sunteți în filmul „hoții strigă hoții”

Sebastian Burduja o acuză pe Clotilde Armand că a blocat proiectul primului centru integrat pentru copii cu Sindrom Down din România: Sunteți în filmul „hoții strigă hoții”
Clotilde Armand, criticată dur de Sebastian Burduja
Publicat: 06/07/2021, 23:08
Actualizat: 06/07/2021, 23:10

Doamna Clotilde Armand, dacă nu aveți nimic de ascuns, vă solicit public să spuneți, cu subiect si predicat, care sunt nelămuririle care au dus la decizia dumneavoastră de a retrage de pe ordinea de zi proiectul pentru primul centru integrat pentru copiii cu Sindrom Down, îi răspunde liderul PNL Sector 1, Sebastian Burduja, primarului Sectorului 1 la mesajul pe Facebook scris de Clotilde Armand pe acest subiect.

Sebastian Burduja o acuză pe primarul de sector Clotilde Armand că a blocat proiectul primului centru integrat pentru copii cu Sindrom Down din România. El susţine că, pentru că nu a reusit să-şi impună un proiect de rectificare bugetară, ”făcut pe genunchi, fără nicio consultare”, primarul Armand Clotilde s-a răzbunat şi a cerut retragerea proiectului legat de Centrul Down de pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Local din 2 iulie.

„Asteptăm lista acestor nelămuriri, cum au fost ele rezolvate in urma întâlnirii pe care o mentionati si ce anume a determinat decizia de retragere a proiectului. Totodata, va solicităm sa explicați public de ce ati întârziat timp de mai bine de doua luni de zile introducerea protocolului pe ordinea de zi.
Realitatea este însă mult mai trista: ati retras acest proiect exact dupa ce a picat la vot rectificarea bugetară pe care ati propus-o. Înregistrarea ședinței este publica, a văzut-o o tara întreaga. Din ultima postare se înțelege ca v-ati amintit brusc ca aveti aceste nelămuriri dupa ce rectificarea a picat la vot? Daca nelămuririle ar fi fost reale, ati fi cerut retragerea proiectului de la începutul ședinței, cum ati făcut si in alte cazuri. Ati așteptat, însă, pentru a folosi acest Centru ca arma de șantaj si răzbunare politica.
In tot acest context, sunteți in filmul “hotii striga hotii”. Nu noi am folosit acest subiect ca tema politica, ci fix dvs. ati făcut asta in ședinta din 2 iulie”, scrie Burduja pe Facebook.


„Da, adevarul doare, pentru ca nu aveti niciun argument pentru retragerea proiectului. Sa asteptăm însă răspunsul dvs. cu lista nelămuririlor de care v-ati amintit brusc exact dupa ce a picat la vot rectificarea. Răspunsul însă nu va veni, iar acest mesaj va fi probabil șters iar eu voi fi blocat, asa cum l-ati blocat pe colegul meu consilier PNL, Daniel Ciungu.
Hai sa vedem”, mai scrie Burduja.

Nimeni nu s-a opus și nu se opune proiectului privind construirea centrului copiilor cu Sindrom Down din Parohia Mavrogheni, a susținut Clotilde Armand.

Ea susține că proiectul a fost pe ordinea de zi suplimentară în ședința trecută a Consiliului Local și a fost retras pentru că primarul ar fi avut câteva nelămuriri despre acesta.

Gilda Popa
Gilda Popa este licențiată în Drept și a urmat un master de psihologie organizațională la Facultatea de Psihologie - Universitatea București. A mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Condamnarea pentru viol a lui Harvey Weinstein, anulată de o instanță din New York