Sebastian Burduja, președinte PNL Sector 1, replică pentru Clotilde Armand: ”Este de bun simţ să ne respectăm reciproc, să dialogăm pentru a găsi cele mai bune soluţii”

Sebastian Burduja, președinte PNL Sector 1, replică pentru Clotilde Armand: ”Este de bun simţ să ne respectăm reciproc, să dialogăm pentru a găsi cele mai bune soluţii”
Sebastian Burduja, președinte PNL Sector 1, replică pentru Clotilde Armand: ”Este de bun simţ să ne respectăm reciproc, să dialogăm pentru a găsi cele mai bune soluţii”
Publicat: 28/01/2021, 23:00
Actualizat: 11/03/2021, 12:52

Sebastian Burduja – Preşedintele PNL Sector 1 – consideră, cu referire la şedinţa Consiliului Local care a avut loc joi, că liberalii nu sunt de acord cu toate propunerile celor pe care îi consideră ”parteneri – nu şefi”. Liberalul face și un apel la respect reciproc.

”Astăzi este într-adevăr o zi tristă la sectorul 1 şi pentru cetăţenii sectorului 1. Şedinţa maraton de la Primăria Sectorului 1 a expus câteva lucruri şi suntem datori să vi le explicam. Pentru că acest caz este simbolic pentru ceea ce se poate întâmpla şi în alte părţi ale ţării. Avem la Sectorul 1, slavă Domnului, un primar nou, care nu este de la PSD. Este din partea USR, şi asta pentru că PNL, în interesul cetăţenilor, a susţinut o candidatură comună şi un parteneriat pentru comunitate, care ar trebui să dea acestui sector vital şansa să se dezvolte la adevăratul lui potenţial. Asta înseamnă curăţenie, civilizaţie, respect pentru cetăţeni şi contribuabili”, notează Sebastian Burduja pe pagina sa de socializare.

Sebastian Burduja: ”Încredere reciprocă şi spirit de echipă în interesul cetăţenilor”

Parteneriatul între două grupuri politice, alese de către cetăţeni în mod legitim, liber şi democratic, ar trebui să însemne transparenţă, colaborare, încredere reciprocă şi spirit de echipă în interesul cetăţenilor.

”Echipa liberală a dăruit toate acestea cu toată inima, primind în schimb – mai întâi într-un cadru privat, astăzi într-un mod cât se poate public – aluzii, acuzaţii şi jigniri. (…) ‘Păcatul’ nostru este, iată, că nu suntem de acord cu toate propunerile venite – adesea pe ultima sută de metri – de la cei pe care îi considerăm parteneri – nu ‘şefi’. Nu putem negocia principii. Nimeni nu deţine adevărul absolut; cel puţin nu într-o democraţie. Şi nu (mai) suntem într-o dictatură – slavă Cerului! Am avut şi vom avea mereu o abordare constructivă, bazată pe respect reciproc şi profesionalism, cu soluţii pentru binele românilor. Stimaţi colegi de guvernare locală, Partidul Naţional Liberal a demonstrat că ştie să facă echipă, în campanie, la alegeri şi după alegeri. Este de bun simţ să ne respectăm reciproc, să dialogăm pentru a găsi cele mai bune soluţii şi să îi reprezentăm cu cinste pe cei care ne-au dat votul şi încrederea. Sectorul 1 are nevoie de lideri, nu de şefi”, mai scrie Sebastian Burduja.

Clotilde Armand: ”Le spun doar să lase aceste orgolii la o parte”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a susţinut într-o postare pe Facebook că în şedinţa de joi a Consiliului Local grupul PNL „şi-a bătut joc” de proiecte care ar fi făcut comunitatea mai prosperă.

”Astăzi, grupul PNL şi-a bătut joc de fiecare proiect care ar fi făcut comunitatea mai prosperă: regulamentul de digitalizare pentru parcări, reorganizarea de la Poliţia Locală prin care eliminam corupţia endemică de acolo, reorganizarea Administraţiei Domeniului Public şi proiectul burselor pentru elevi. Ştiţi de ce au făcut asta? Am să vă spun. Pentru că ei doresc ca Administraţia Domeniului Public să le revină şi să nu intre în primărie, să fie instituţie de sine stătătoare. Să nu reorganizăm. Să plantăm din nou garduri de milioane de euro şi nu copaci. Le spun doar să lase aceste orgolii la o parte, să lase înţelegerile cu PSD la o parte şi să fie partenerii oneşti ai cetăţenilor care i-au votat”, a transmis Clotilde Armand.

În opinia sa, este „regretabil şi total iresponsabil” acest mod de a face politică pentru partid, şi nu pentru comunitate. „Este ruşinos pentru că un asemenea partid are în rândurile lui unii fripturişti de ocazie şi nu nişte lideri adevăraţi. USL trăieşte la Sectorul 1”, consideră Clotilde Armand.

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie din Peru a stat 43 de zile cu un cui în gât fără...
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
„Riscul terifiant al unui Al Treilea Război Mondial se apropie”. Peter Szijjarto face un apel...
Cât mai are de trăit Kate Middleton, de fapt, după ce a fost diagnosticată cu...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Se jucau "urşii şi vânătorii" cu profesorul de geografie. Reacția directorului Liceului Tehnologic dn Bacău, după...
Andreea ar fi presimțit ce urma să i se întâmple la Timișoara?! Incredibil ce a...
Un nou proiect pentru Vero Căliman după ce a părăsit Gașca Zurli: ,,Voi face naveta...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Cum arată și cine produce cea mai eficientă anvelopă? - VIDEO
UE cere ca Facebook şi TikTok să identifice şi să eticheteze falsurile generate cu AI,...
Ceva CIUDAT se întâmplă cu copacii din toată lumea! Primii care au observat
Magazine ÎNCHISE în weekend. Ciolacu, decizia finală: Vreau să închid...
Harry, gata să se împace cu William. E dispus să facă orice
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a...
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Mama Andreei, studenta de la Medicină ucisă de Mirel, în stare de șoc după ce...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Cum să avem grijă de plămânii noștri?