Secretul succesului în trading, dezvăluit de un profesionist: ”Mulți vin cu informații după ureche. Îi scot din această zonă neprofesionistă, oferindu-le informația corectă”

Secretul succesului în trading, dezvăluit de un profesionist: ”Mulți vin cu informații după ureche. Îi scot din această zonă neprofesionistă, oferindu-le informația corectă”

Mihai Dobre este coach în cadrul companiei Vestor, care oferă educație financiară pe toate nivelurile și pe înțelesul tuturor.

Mihai Dobre este animat de îndemnul că ”pasiunea, determinarea și dorința sunt armele care întrec experiența și talentul”, el povestind că și-a început cariera în vânzări în domeniul trading-ului, unde s-a implicat foarte mult, iar acest lucru i-a oferit experiența necesară pentru a deveni, ulterior, coach la Vestor.

”Când începem un curs, eu vreau să aflu de la clientul meu de ce vrea să intre în acest domeniu, ce intenții are. Dacă la început parcurgem elementele de bază, în ședințele ulterioare ajungem la aprofundarea domeniului. Secretul nostru este implicarea totală, suntem aici pentru clienții noștri cu o dedicare de sută la sută”, povestește Mihai Dobre despre activitatea sa.

El arată că la orice nou cursant începe cu cele mai simple lucruri pentru că și dacă persoana respectivă știe ceva despre trading și despre acest domeniu, se poate să fi deprins anumite elemente greșite pentru că nu le-a studiat metodic, și atunci e mai bine să fie făcute corecțiile de la bun început, ca să nu apară surprize neplăcute mai târziu.

”Sunt unii cursanți care au avut pierderi pe piață sau care au informații greșite despre anumiți indicatori tehnici. E important să plecăm la drum fără idei preconcepute și fără erori, ca să obținem rezultatele dorite și pentru ca oricine care a parcurs cursurile Vestor  să aibă o bază solidă și sigură de cunoștințe. Mulți vin cu informații după ureche, culese de ici, de colo, și eu îi scot din această zonă neprofesionistă, oferindu-le informația corectă. Este ca în cunoașterea limbilor străine, o mică eroare poate duce la o gafă, când cuvintele alese nepotrivit sau folosite greșit au un cu totul alt înțeles decât intenția vorbitorului”, mai spune Mihai Dobre.

Un profit de 50 la sută în numai șase luni de zile

El a povestit despre un caz special de cursant care ar merita să devină cunoscut publicului, fiind vorba, inițial, de un băiat de 14 ani care, cu acordul părinților, a început cursuri cu Mihai Dobre. Ulterior, din povestirile copilului, a fost atras și tatăl său să urmeze aceste cursuri, cu precizarea că părintele respectiv lucra pe o navă.

Venit fără experiență în domeniu, acesta a început, după cursurile Vestor, să tranzacționeze cu un profit de 50 la sută în numai șase luni de zile, pentru ca într-un an de zile să aibă profit de peste 100 la sută.

”A obținut acest rezultat după 8 ședințe pe care le-am avut cu el, de 45 de minute, timp în care a învățat despre acest domeniu atât aspectele teoretice, cât și cele practice, iar ceea ce a reușit este un adevărat succes”, arată Mihai Dobre.

El mai spune că, de când a apărut în România, Vestor a cucerit piața, iar Mihai Dobre nu crede că Vestor mai are concurență în domeniul educației financiare datorită ideilor pe care le-a aplicat, precum și prin transparența și profesionalismul pe care le-a demonstrat.

”Văd o dezvoltare nu doar pe plan internă a Vestor, ci și în cel puțin alte 10 țări din Europa. Ambiția noastră este să fim prima companie românească care predă cursuri financiare în țările UE și, poate, și pe alte continente”, a dezvăluit Mihai Dobre.

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Anunțul momentului pentru cei cu PENSII SUB 2.000 DE LEI. Este obligatoriu până pe 31...
Viața la bloc. Se schimbă regulile pentru chiriași
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Câți bani alocă Pentagonul pentru avionul care va înlocui F-22 Raptor?