Secretul succesului în trading, dezvăluit de un profesionist: ”Mulți vin cu informații după ureche. Îi scot din această zonă neprofesionistă, oferindu-le informația corectă”

Secretul succesului în trading, dezvăluit de un profesionist: ”Mulți vin cu informații după ureche. Îi scot din această zonă neprofesionistă, oferindu-le informația corectă”
Publicat: 27/04/2022, 10:55

Mihai Dobre este coach în cadrul companiei Vestor, care oferă educație financiară pe toate nivelurile și pe înțelesul tuturor.

Mihai Dobre este animat de îndemnul că ”pasiunea, determinarea și dorința sunt armele care întrec experiența și talentul”, el povestind că și-a început cariera în vânzări în domeniul trading-ului, unde s-a implicat foarte mult, iar acest lucru i-a oferit experiența necesară pentru a deveni, ulterior, coach la Vestor.

”Când începem un curs, eu vreau să aflu de la clientul meu de ce vrea să intre în acest domeniu, ce intenții are. Dacă la început parcurgem elementele de bază, în ședințele ulterioare ajungem la aprofundarea domeniului. Secretul nostru este implicarea totală, suntem aici pentru clienții noștri cu o dedicare de sută la sută”, povestește Mihai Dobre despre activitatea sa.

El arată că la orice nou cursant începe cu cele mai simple lucruri pentru că și dacă persoana respectivă știe ceva despre trading și despre acest domeniu, se poate să fi deprins anumite elemente greșite pentru că nu le-a studiat metodic, și atunci e mai bine să fie făcute corecțiile de la bun început, ca să nu apară surprize neplăcute mai târziu.

”Sunt unii cursanți care au avut pierderi pe piață sau care au informații greșite despre anumiți indicatori tehnici. E important să plecăm la drum fără idei preconcepute și fără erori, ca să obținem rezultatele dorite și pentru ca oricine care a parcurs cursurile Vestor  să aibă o bază solidă și sigură de cunoștințe. Mulți vin cu informații după ureche, culese de ici, de colo, și eu îi scot din această zonă neprofesionistă, oferindu-le informația corectă. Este ca în cunoașterea limbilor străine, o mică eroare poate duce la o gafă, când cuvintele alese nepotrivit sau folosite greșit au un cu totul alt înțeles decât intenția vorbitorului”, mai spune Mihai Dobre.

Un profit de 50 la sută în numai șase luni de zile

El a povestit despre un caz special de cursant care ar merita să devină cunoscut publicului, fiind vorba, inițial, de un băiat de 14 ani care, cu acordul părinților, a început cursuri cu Mihai Dobre. Ulterior, din povestirile copilului, a fost atras și tatăl său să urmeze aceste cursuri, cu precizarea că părintele respectiv lucra pe o navă.

Venit fără experiență în domeniu, acesta a început, după cursurile Vestor, să tranzacționeze cu un profit de 50 la sută în numai șase luni de zile, pentru ca într-un an de zile să aibă profit de peste 100 la sută.

”A obținut acest rezultat după 8 ședințe pe care le-am avut cu el, de 45 de minute, timp în care a învățat despre acest domeniu atât aspectele teoretice, cât și cele practice, iar ceea ce a reușit este un adevărat succes”, arată Mihai Dobre.

El mai spune că, de când a apărut în România, Vestor a cucerit piața, iar Mihai Dobre nu crede că Vestor mai are concurență în domeniul educației financiare datorită ideilor pe care le-a aplicat, precum și prin transparența și profesionalismul pe care le-a demonstrat.

”Văd o dezvoltare nu doar pe plan internă a Vestor, ci și în cel puțin alte 10 țări din Europa. Ambiția noastră este să fim prima companie românească care predă cursuri financiare în țările UE și, poate, și pe alte continente”, a dezvăluit Mihai Dobre.

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Așa o face fericită Radu Siffredi pe Oana Matache, când cred că nu îi vede...
FOTO. Gimnasta și-a dezvăluit marele secret! Imagini incendiare cu tânăra: e și frumoasă, dar și...
Cazul Caracal. Filmul celor două crime trase la indigo. Detalii cutremurătoare descrise de procurori
Regula celor 5 secunde pentru mâncarea scăpată pe jos: Mit sau Adevăr?
Cod galben de ploi, vijelii şi grindină. Sunt aşteptate furtuni puternice în mai multe judeţe...
Manchester City s-a calificat în finala Champions League. Finala va avea loc pe 10 iunie,...
Vizita la RAR: Ce a făcut un șofer pentru a trece inspecția
Calendar ortodox 1 iunie 2023. Ce sărbătoare este joi?
Rusalii 2023: Ce semnificație are această mare sărbătoare? Tradiții și obiceiuri pentru această zi sfântă
BANCUL ZILEI. Bulă: Ospătar, ăsta e cotlet de miel sau de porc?
Scenariu sumbru pentru Rusia. Ţara ar putea să fie devorată de vecinii săi / Toată...
O femeie, criticată intens pentru rochia cu care s-a îmbrăcat la nunta fiicei ei 😲
ADEVĂRATA călătorie spre CENTRUL PĂMÂNTULU! China, ÎNGROZITĂ de ce a găsit!
Motivul pentru care băieții răi din filmele de la Hollywood nu folosesc iPhone
Veste SOC despre Liviu Dragnea! Anunțul făcut în direct de George Simion
Anunţul teribil a venit chiar acum. A murit! Toată planeta plânge
Medicii au rămas ȘOCAȚI! Ce au găsit în corpul lui Luis Lazarus, după ce i-au...
Avertisment MAE pentru cei care merg în Bulgaria, Grecia sau Turcia, în minivacanța de Rusalii....