Serialul „Friends: The Reunion” va fi lansat pe 27 mai. David Beckham, Lady Gaga şi Justin Bieber, printre invitaţii speciali

Serialul „Friends: The Reunion” va fi lansat pe 27 mai. David Beckham, Lady Gaga şi Justin Bieber, printre invitaţii speciali
Publicat: 14/05/2021, 13:12
Actualizat: 14/05/2021, 13:14

Programul special care marchează reuniunea „Friends” va fi lansat după o lungă întârziere cauzată de pandemia de coronavirus. „Friends: The Reunion” va fi lansat pe 27 mai, după ce actorii din distribuția originală a sitcom-ului au filmat împreună luna trecută, scrie BBC.

Joi, a fost dezvăluit primul trailer pentru episodul următor, care îi arăta pe toți cei șase membri ai distribuției originale care mergeau în mișcare lentă pe lotul studioului unde a fost filmat specialul Friends.

HBO Max a făcut anunțul joi, în același timp în care a dezvăluit data emisiunii specialului (27 mai) și a dezvăluit un prim teaser video, transmite BBC.

Friends a fost una dintre cele mai mari sitcom din anii 90 și s-a încheiat în 2004.

Toți cei șase membri ai distribuției originale – Matthew Perry (Chandler), Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey) și David Schwimmer (Ross) – vor apărea în noul program. Alături de aceștia, își vor face apariția și Maggie Wheeler (Janice), James Michael Tyler (Gunther), Reese Witherspoon (Jill) și Tom Selleck (Richard), precum și Elliott Gould și Christina Pickles, care au jucat părinții lui Ross și Monica, Jack și Judy.

David Beckham, Lady Gaga și Malala Yousafzai, printre invitații speciali

David Beckham, Justin Bieber și BTS vor fi de asemenea prezentați, alături de Cindy Crawford, Cara Delevingne, Kit Harington, Mindy Kaling și Malala Yousafzai. Witherspoon a avut anterior un rol recurent în Friends ca sora lui Rachel Green, Jill. Alte vedete planificate au avut, de asemenea, roluri în sitcom: Elliott Gould, care a interpretat-o pe Ross și tatăl Monicai, Jack Geller, va fi prezentată, la fel ca Christina Pickles, care a interpretat-o pe mama fraților Judy Geller.

De asemenea, vor fi incluși și Larry Hankin, care a făcut istoria sitcom-ului ca vecinul uriaș al Monicai, Mr. Heckles, și Thomas Lennon, care a apărut ca infamul geamăn identic al lui Joey, Randall. Se alătură și Tom Selleck, cunoscut și ca prietenul unic al Monicai, Richard Burke, la fel ca și James Michael Tyler (barista Central Perk Gunther) și Maggie Wheeler (iconica Janice). 

Serialul „Prietenii tăi/ Friends” a fost difuzat de postul NBC timp de 10 sezoane, între 22 septembrie 1994 şi 6 mai 2004. Sitcomul prezintă aventurile amuzante ale membrilor unui grup de prieteni din Manhattan şi a fost o rampă de lansare pentru cei şase actori din distribuţia sa: Jennifer Aniston, Courtney Cox, Matthew Perry, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow şi David Schwimmer.