Șicanare în trafic, finalizată cu dosar penal. Tânărul recalcitrant consumase cocaină

Publicat: 01/08/2022, 22:26
Actualizat: 01/08/2022, 22:48

O șicanare în trafic s-a finalizat cu un dosar penal de cercetare pentru amenințare și conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive. Incidentul s-a petrecut pe o stradă din Vrancea.

Potrivit IPJ Vrancea, luni, 1 august, în jurul orei 14.40, polițiștii din Vrancea au fost sesizați de către un bărbat de 65 de ani cu privire la faptul că, în timp ce se afla într-o mașină, în calitate de pasager, acesta ar fi fost amenințat cu un pistol de către un pasager aflat în alt autoturism.

Nu după foarte mult timp, autoritățile au depistat mașina descrisă de bărbatul agresat.

După ce polițiștii au făcut verificările necesare, s-a stabilit că în vehicolul condus de un tânăr de 25 de ani, din județul Bacău, se mai aflau două persoane, respectiv un bărbat și o femeie de aceeași vârstă cu șoferul.

Tânărul de 25 de ani nu a scăpat fără drugtest-ul în urma căruia s-a constatat că tânărul recalcitrant consumase cocaină.

Pistolul tânărului era de jucărie

Pistolul a fost predat polițiștilor, care au constatat imediat că pistolul era unul de jucărie.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor și luarea măsurilor legale care se impun.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucrainean citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase