Simona Halep, pe scenă, alături de actorii din ”Stă să plouă”. Dramaturgul Lia Bugnar: ”Toată lumea îi cere să facă poză, toată lumea vrea o bucățică din ea”

Simona Halep, pe scenă, alături de actorii din ”Stă să plouă”. Dramaturgul Lia Bugnar: ”Toată lumea îi cere să facă poză, toată lumea vrea o bucățică din ea”
Simona Halep, pe scenă, alături de actorii din ”Stă să plouă”
Publicat: 04/08/2021, 15:25
Actualizat: 04/08/2021, 15:27

Simona Halep le-a făcut o surpriză actorilor din piesa de teatru ”Stă să plouă” și s-a aflat, pentru a patra oară, alături de întreaga echipă care dă naștere unui spectacol îndelung aplaudat.  ”Stă să plouă” – acesta fiind numele unei trupe de tinere care cântă “muzică ușoară” în scenariu – este un spectacol ancorat într-o perioadă temporală când telefoanele nu erau mobile. Stăteau nemișcate, aveau disc, iar oamenii își măsurau cu grijă cuvintele pe care le transmiteau de la unul la celălalt.

Tot ceea ce se întâmplă pe scenă se metamorfozează într-un spectacol – regizat de dramaturgul Lia Bugnar – care scoate în prim-plan prietenia, copilăria, abuzul și, nu în ultimul rând, iubirea.

Vizita Simonei Halep a bucurat-o pe Lia Bugnar – dramaturg, scenaristă, regizor, actriță și scriitoare -, iar emoțiile sale au fost împărtășite cu urmăritorii de pe pagina de socializare a artistei. Totul a devenit cu atât mai incitant în momentul în care Lia Bugnar a dezvăluit și întreaga ”poveste” din spatele fotografiei în care Simona Halep apare alături de actorii piesei ”Stă să plouă”.

”Simona Halep a venit de 4 ori la «Stă plouă». La Green Hours. Într-una dintre dăți era exact la câteva zile după ce devenise numărul unu în lume. Nu Green Hours n-ar fi și el numa’ unu-n lume, e, știm bine, daparca s-o vezi pe Simona coborând scările în subsolul de la Green, așezându-se la a doua masă pe dreapta (cum te uiți de la bar), după ce oricum văzuse deja spectacolul, a fost așacopleșitor. Ba și-a adus și prieteni, după cum se poate vedea în fotografie. Cum a fost cu poza. După spectacol, Irina Antonie a venit la mine și a zis «Hai facem poza cu Simona în decor», iar eu am zis «Irinuța, hai terminăm cu prostia asta, te rog. A venit deja a treia oară, suntem onorați i-a plăcut, dami se pare aiurea asta cu poza, toată lumea îi cere facă poză cu ea, toată lumea vrea o bucățică din ea, măcar noi nu-i cerem nimic. «Nu, Lioara, ea a zis. Hai facem o poză, poate o folosiți faceți reclamă, așa a zis. Ea a propus, jur»”, povestește Lia Bugnar în mediul online.

Lia Bugnar: ”Și-uite-așa a ajuns Simona stea pe patul din «Stă să plouă»”

Interacțiunea dintre celebra tenismenă și echipa ”Stă să plouă” a fost una ”la superlativ”, așa cum reiese din textul postat de Lia Bugnar, iar Simona Halep a a avut un loc privilegiat în fotografia de grup. S-a așezat chiar pe patul care face parte din decorul piesei.

Lia Bugnar a făcut și o altă dezvăluire, de altfel, scriind că Simona l-a adus la spectacol și pe fostul mare tenismen, actualmente om de afaceri, Ion Țiriac, promițând o altă postare în care va povesti ce s-a întâmplat atunci.

”Și-uite-așa a ajuns Simona stea pe patul din «Stă să plouă», între Madalina și Ilona, ba chiar și cu Anghel deodată. Nu mai zic la următorul spectacol l-a adus și pe domnul Țiriac, asta-i alta poveste și merită o postare separată. De ce m-a pocnit în plina vară toridă pohta de a relata aceasta istorioară? Pai, ca ațâț curiozitatea, nu lovește pe mine scrisu’ fară miză, eu preferând cititu’, de felu’ meu”, mai scrie Lia Bugnar.

”JucămStă ploua” pe 8 august, la Green Hours, transmisiune live online pe platforma PiciordePlay. Se poate vedea de oriunde în lume timp de 7 zile. Eu mărturisesc din prima nu înțeleg neapărat entuziasmul pentru aceasta piesă a mea care a fost printre primele pe care le-am scris, deci mustește de naivitate și încredere în oameni. Totuși, în mod inexplicabil pentru mine, e piesa care, odată devenită spectacol, a fost foarte iubită de spectatori”

Lia Bugnar

”Stă să plouă”, reprzentații la Bruxelles și Koln

Lia Bugnar îi invită pe cei care iubesc teatrul și actorii să vadă piesa ”Stă să plouă”, succesul de care se bucură surprinzând-o chiar și pe ea. În ceea ce privește distribuția piesei, Lia Bugnar a reușit să descopere explicația perfectă: ”E făcută pe escrocherie sentimentală rău de tot”.

”Am jucat spectacolul asta chiar și la Bruxelles, chiar și la Koln, unde chiar am crezut o ni se înfunde, vom fi demascați jucători de spectacole naive și lipsite de substanță, dar nu s-a-ntâmplat așa, spectatorii au fost fericiți, i-au iubit pe actori și pe mine cu ei. A, am uitat spun distribuția e făcută pe escrocherie sentimentală rău de tot. Mădălina Craiu, Irina Antonie, Ilona Brezoianu și Anghel Damian sunt o ofertă de nerefuzat. Dar nu mai dezvolt acum, m-am lungit deja și, dacă aveți stare de lecturi lungi, mai bine luați o carte, nu mai stați pe fb”, încheie Lia Bugnar postarea din mediul online.

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat...
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Avertismentul lui Donald Tusk. „Ştiu că sună devastator, dar a început o nouă eră: era...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
15 județe, sub avertizare cod galben de vreme severă până diseară. Meteorologii anunță vânt puternic...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Autoritățile au decis. Cine va avea custodia Ritei, fiica regretatei Rona Hartner: ,,Tatăl are rolul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Metodă „DRONA” folosită pe autostradă. Care sunt șoferi vizați? - VIDEO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
Sprijin de 330 LEI LUNAR în România. Decizia oficială anunțată azi, 29 martie
Exclusiv: Anghel Damian n-o scapă din ochi pe Theo Rose. Iubitul vedetei a păzit-o la...
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
Aaron Taylor-Johnson, a fi sau a nu fi noul James Bond?