Situație revoltătoare în județul Cluj. Doi jandarmi, agresați de mai mulți bărbați pe care îi prinseseră la furat de lemne | VIDEO

Situație revoltătoare în județul Cluj. Doi jandarmi, agresați de mai mulți bărbați pe care îi prinseseră la furat de lemne | VIDEO
Fotografie cu caracter ilustrativ. Sursa: Shutterstock
Publicat: 05/02/2022, 10:11

Doi jandarmi au fost agresați de mai mulți bărbați în Cluj, după ce oamenii legii i-au prins pe aceștia furând lemne dintr-o pădure din apropiere.

Cei doi au fost atacați cu bucăți de lemn și scânduri și nu au folosit armamentul din dotare, informează infohuedin.ro.

Toată scena a fost filmată de persoanele care se aflau la fața locului.

Agresorii spun că sunt, de fapt, victime

Conflictul a început în pădure, unde mai mulți bărbați au fost surprinși de jandarmi în timp ce tăiau brazi în mod ilegal. Bărbații spun, însă, că nu au tăiat brazi, ci doar câteva crengi, fapt care nu ar fi ilegal.

Mai mult, oamenii spun că cei doi jandarmi au folosit spray lacrimogen în prezența unor copii.

Cei doi jandarmi au mers împreună cu reprezentanți ai Ocolului Silvic Huedin. Cele două instituții aveau o acțiune comună, după cum precizează purtătorul de cuvânt al Grupării Mobile de Jandarmi Cluj-Napoca.

Scandalul a degenerat, iar jandarmii, cu toate că erau înarmați, nu au ripostat iar unul dintre ei este acum internat în spital.

„Un echipaj de jandarmi aflat la o acțiune comună cu lucrătorii silvici în zona Călățele au surprins în flagrant mai multe persoane care încercau să sustragă material lemnos. La încercările de verificare ale persoanelor în cauză, acestea au devenit agresive, fiind conduse la secția de Poliție unde se continuă cercetările sub coordonarea procurorului de serviciu”, a precizat Ramona Igna, purtător de cuvânt al Grupării Mobile de Jandarmi Cluj-Napoca.

Potrivit sursei citate, mai multe persoane au fost duse la audieri și se efectuează cercetări privind infracțiunea de ultraj.