Un șofer de 83 de ani a ucis doi oameni pe o trecere de pietoni din Argeș. Cu câteva minute înainte, lovise un biciclist și fugise de la locul faptei

Un șofer de 83 de ani a ucis doi oameni pe o trecere de pietoni din Argeș. Cu câteva minute înainte, lovise un biciclist și fugise de la locul faptei
Accident / Sursa FOTO: gds.ro (caracter ilustrativ)
Publicat: 27/11/2022, 12:15
Actualizat: 27/11/2022, 12:20

Un șofer de 83 de ani a ucis doi oameni care traversau strada pe o trecere de pietoni. Anterior, cu doar câteva minute înainte, lovise un biciclist și fugise de la locul accidentului. 

Accidentul a avut loc în județul Argeș, sâmbătă seara, pe DN7. Bărbatul de 83 de ani a călcat mortal doi pietoni, după ce puțin mai devreme acroșase un biciclist de 32 de ani și plecase de la locul faptei.

În primul accident, bărbatul de 83 de ani din Corbeni l-a lovit pe biciclist în timp ce acesta din urmă se angajase să traverseze strada. În urma impactului, bărbatul de 32 nu a fost rănit grav. Șoferul a fugit de locul accidentului, fără a primi aprobarea poliției.

A ucis doi oameni pe trecerea de pietoni

La scurt timp, același șofer a lovit mortal doi pietoni, în localitatea Albeștii de Argeș, pe DN 7C.

„Din păcate, în urma celui de-al doilea accident a rezultat decesul unuia dintre cei doi pietoni, bărbat de 71 de ani, din Albeștii de Argeș, iar al doilea pieton, de 82 de ani, din aceeași localitate, a fost preluat de un echipaj medical în stare de inconștiență, decedând la spital”, a transmis IPJ Argeș, citat de Antena 3.

Bărbatul de 83 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a indicat că nu consumase alcool.

„În cauză urmează să fie întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de părăsire a locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, conform art. 338, 192 și 196 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care faptele au fost săvârșite, și luarea măsurilor legale care se impun”, a menționat Poliția Argeș.

Vă recomandăm să citiți și:

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase