Șofer care a omorât un motociclist de 19 ani, prins la patru luni de la producerea accidentului mortal

Șofer care a omorât un motociclist de 19 ani, prins la patru luni de la producerea accidentului mortal
Șofer care a omorât un motociclist de 19 ani, prins la patru luni de la producerea accidentului mortal / Foto: Pixabay.com - ilustrativ
Publicat: 07/01/2022, 10:26
Actualizat: 07/01/2022, 11:29

Un tânăr de 21 de ani, suspectat că a produs un accident în urma căruia un motociclist de 19 ani a murit, a fost prins de polițiștii din Dâmbovița și audiat, la patru luni de la tragedie.

Un tânăr de 21 de ani este suspectat că ar fi autorul accidentului rutier produs în luna august 2021, în urma căruia un tânăr motociclist, de 19 ani, a murit, scrie adevărul.ro.

Accidentul cu autor necunoscut a avut loc în seara de 29 august, pe DN 72, în afara localității Dragomirești din Dâmbovița.

Un tânăr motociclist de 19 ani a murit după ce s-a ciocnit cu un autoturism al cărui șofer a fugit de la locul accidentului.

„În urma cercetărilor poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte, au identificat un bărbat, de 21 de ani, din localitatea Măneşti, sat Drăgăeşti, care ar fi produs acel accident”, a anunţat, joi, Poliţia judeţeană Dâmboviţa.

Suspectul a fost audiat în acest caz. Mai mult, se pare că, o perioadă de timp, acesta a fost plecat peste hotare.

Alex avea 19 ani și era din Gura Bărbulețului, județul Dâmbovița.

Șoferul vinovat de moartea sa a fugit de la fața locului, iar lipsa martorilor și a camerelor de supraveghere a făcut ca identificarea făptașului să fie extrem de dificilă.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult