Şofer filmat cu 200 km/h în localitate, noaptea, în Maramureş. Motivul pentru care poliţia spune că nu îl poate amenda

Şofer filmat cu 200 km/h în localitate, noaptea, în Maramureş. Motivul pentru care poliţia spune că nu îl poate amenda
Publicat: 13/08/2021, 16:54

Un şofer de 20 de ani din Sighetu Marmaţiei a condus cu 200 de kilometri la oră pe DN 18, prin localitate, unde limita de viteză era de 50 km/h. Chiar şoferul a fost cel care s-a filmat, în timp ce poliţia anunţă că nu poate să îi facă nimic.

Un tânăr s-a filmat cum conducea cu 200 de kilometri la oră prin localitate, pe Drumul Naţonal 18, între Sighetu Marmaţiei şi Berbeşti.

Tânărul în vârstă de 20 de ani s-a urcat la volanul bolidului său de lux şi nu s-a lăsat până nu a înregistrat viteza de 200 km/h, într-o zonă unde limita legală era de 50 km/h.

Imaginile au fost postate chiar de către șofer pe contul său de socializare. Poliția Rutieră Sighetu Marmaţiei le-a văzut și, conform reporterului Observator Simona Vasiac, l-a audiat pe tânărul inconștient, însă nu a putut să ia nicio măsură împotriva acestuia.

Şoferul teribilist nu poate fi amendat

Din cauza legislaţiei, şoferul nu poate fi amendat, întrucând fapta nu a fost constatată de un agent de poliţie.

Tânărul a recunoscut în faţa poliţiştilor imaginile, dar le-a spus că sunt mai vechi.

Poliţiei nu i-a rămas altceva de făcut decât să îi aducă la cunoștință prevederile OUG 195 privind circulația pe drumurile publice și să îi prezinte tragediile cutremurătoare petrecute pe șoselele din Maramureș în ultima vreme.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase