Șofer taxat de 70 de ori pentru o oră de parcare! Primăria promite că îi va returna banii

Șofer taxat de 70 de ori pentru o oră de parcare! Primăria promite că îi va returna banii
Șofer taxat de 70 de ori pentru o oră de parcare! Primăria promite că îi va returna banii / Foto generic: Pixabay.com
Publicat: 27/07/2021, 09:27

Un șofer din Craiova a parcat mașina timp de o oră în centrul orașului, dar a avut parte de o mare surpriză neplăcută.

Bărbatul a fost taxat de 70 de ori, în total 170 de lei pentru doar o oră de parcare!

„Incidentul” s-a petrecut chiar în centrul orașului Craiova, unde șoferul a parcat timp de o oră. O eroare de sistem a făcut ca acesta să fie taxat cu 35 de euro.

Omul nu și-a recuperat încă banii

Deși întâmplarea a avut loc în iunie 2021, bărbatul nu și-a recuperat nici acum banii.

„Pe 22 iunie am mers în centrul Craiovei, în zona English Park, şi am parcat acolo. Am trimis mesaj pentru o oră de parcare şi a fost totul în regulă. Apoi am mers la un local din apropiere şi deoarece aproape trecuse o oră, am mai trimis încă un mesaj pentru o altă oră de parcare. În momentul în care am trimis mesajul mi-a apărut o eroare şi îmi spunea că mesajul nu a fost trimis. Am mai încercat încă o dată să îl trimit şi îmi arăta aceeaşi eroare. În final am decis să plec spre maşină pentru că dacă am văzut că nu se trimit mesajele am zis că nu vreau să risc amenda. Când am ajuns în maşină au început să curgă mesajele. Au fost 70 de mesaje care au venit unul după altul. Iniţial am crezut că este o eroare. Însă, a doua zi am verificat în cont şi fusesem taxat pentru toate cele 70 de mesaje. În total, 35 de euro cost suplimentar“, a declarat bărbatul, citat de Gazeta de Sud.

Încercări sortite eșecului

Pe de altă parte, primăria promite că îi va restitui banii. Șoferul a încercat să rezolve situația cu operatorul telecom, dar fără succes. Acum e nevoit să achite o factură cu un cost suplimentar de 35 de euro.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase