Sofia, o fetiță de doar 3 luni, ar fi fost ucisă de iubitul mamei. Ce au descoperit medicii legiști pe trupul micuței

Sofia, o fetiță de doar 3 luni, ar fi fost ucisă de iubitul mamei. Ce au descoperit medicii legiști pe trupul micuței
Sursă foto: Bild.ro
Publicat: 24/01/2022, 09:02
Actualizat: 24/01/2022, 09:06

Alina, o româncă în vârstă de 39 de ani din Germania, trăiește de aproape un an un coșmar, după ce și-a pierdut fiica de doar trei luni. Fetița a fost ucisă cu sânge rece, iar principalul suspect este chiar iubitul femeii, un tânăr de origine bulgară.

Viața Alinei s-a schimbat pentru totdeauna pe 2 martie 202. Fetița ei de doar trei luni a fost ucisă cu brutalitate, cel mai probabil de bărbatul în care avea cea mai mare încredere, potrivit anchetatorilor germani, citați de jurnaliștii de la Bild.

Fostul iubit al Alinei, Isuf F. (24 de ani, bulgar) este acuzat de omor din culpă. Femeia lucrează de mai mulți ani la o fermă de pui din Germania și era fericită: în sfârșit avea o slujbă pentru care era plătită la timp și un adăpost deasupra capului.

Vin dintr-un sat mic din România. M-am gândit că totul va fi mai bine acum. Însă acum, totul este un coșmar. Viața mea pare dificilă, totul este rupt”, le-a mărturisit Alina jurnaliștilor germani.

Pe 2 martie 2021, Alina a sunat 911. Isuf, cu care ea și Sofia împărțeau o cameră într-un cămin de muncitori, o lovise puternic în piept de mai multe ori:

„Nu puteam să respir, credeam că o să mor. Fetița mea era atât de moale, ceva nu era în regulă”, a mai spus Alina.

Ce au descoperit legiștii pe trupul Sogiei

Medicii nu i-au mai putut salva viața fetiței și a murit trei zile mai târziu, la spitalul Marien, din Vechta.

Potrivit autopsiei, craniul Sofiei a fost fracturat de mai multe ori, iar capul ei a fost probabil lovit de o suprafață dură de cel puțin două ori. Micuța avea pe corp și leziuni mai vechi, însă mama neagă că Sofia a fost lovită vreodată.

„Isuf mă bătea de câteva ori pe săptămână. Dar nu s-a atins niciodată de Sofia. A iubit-o!” , a mai spun femeia.

Procesul va continua, iar sentința ar urma să fie dată la sfârșitul lunii septembrie.

Citește și Ce au descoperit legiștii la autopsia fetiței de doi ani. Mama spune că micuța s-a înecat în cadă, procurorii o cercetează pentru ucidere