Sora unei victime de la Spitalul „Victor Babeș”, declarații la INML: „Blestematul ăla de TIR mi-a luat sufletul meu! Raed Arafat minte ca să-și țină postul”

Sora unei victime de la Spitalul „Victor Babeș”, declarații la INML: „Blestematul ăla de TIR mi-a luat sufletul meu! Raed Arafat minte ca să-și țină postul”
Mediafax Foto / Dani Amariei
Publicat: 13/04/2021, 12:25
Actualizat: 13/04/2021, 12:26

Imagini cutremurătoare la INML, unde sora femeii de 66 de ani decedate în TIR-ul ATI COVID de la Spitalul „Victor Babeș” din Capitală a făcut declarații în fața jurnaliștilor. „Nu pot să rezist, îmi vine rău”, a declarat bătrâna îndurerată.

„Nu pot să rezist, simt că îmi vine rău, am luat apă cu zahăr, ca să pot să trăiesc.

Blestematul ăla de TIR mi-a luat sufletul meu. Era sora mea. Asta e.

Minte, minte Raed Arafat! În acel TIR erau trei persoane. Am văzut la TV. Am zis „Aoleo, să nu fie chiar sora mea”.

Este un mincinos Raed Arafat, ca să-și țină postul. Toți sunt niște mincinoși, trebuie dați jos. Asta să facă”, a spus femeia îndurerată, în fața jurnaliștilor ajunși la INML.

TIR-urile ATI, dricurile sistemului sanitar din România. Incidentul de la „Victor Babeș”, ultimul dintr-un șir al tragediilor

TIR-urile ATI sunt dricurile sistemului sanitar din România. În loc să salveze vieți, le curmează. Din păcate, incidentul de la Spitalul „Victor Babeș”, din Capitală, nu este singurul de acest gen, ci ultimul dintr-o serie de evenimente cu unități mobile în prim-plan.

Ultimele informații despre pacienții decedați în TIR-ul ATI de la Spitalul „Victor Babeș” și cauza defecțiunii la instalația cu oxigen (SURSE)

Trei pacienți COVID-19 au murit, luni seara, din cauza unei defecțiuni la TIR-ul ATI de la Spitalul „Victor Babeș” din București, potrivit Ministerul Sănătății. Una dintre ipotezele cercetate de anchetatori este că, din greșeală, o persoană a crescut presiunea din instalația de oxigen și în urma manevrei ar fi dus la blocarea ventilatoarelor, spun surse judiciare pentru GÂNDUL.RO.

Raed Arafat, după decesul pacienților de la „Victor Babeș”: Am avut tragedii, dar în același timp nu putem nega că sistemul a salvat foarte multe vieți

Secretarul de stat Raed Arafat, șeful DSU, a spus, luni noapte, că în ultima vreme s-au petrecut mai multe tragedii în spitalele din România, dar „în același timp nu putem să negăm faptul că sistemul a salvat foarte multe vieți”.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult