SURSE. Primii suspecți „săltați” pentru audieri în cazul tinerei incendiate în Giurgiu / Este șocant ce au aflat procurorii (VIDEO)

Publicat: 17/11/2020, 19:44
Actualizat: 18/11/2020, 09:52

Anchetatorii ar putea dispune reținerea pentru 24 de ore a trei suspecți în cazul tinerei ucise și incendiate într-o valiză, în județul Giurgiu. Cercetările în curs evoluează pe piste din ce în ce mai surprinzătoare și atipice. Astfel, procurorii au suspiciuni rezonabile cu privire la faptul că tânăra ar fi fost ucisă de două femei, care ar fi surori, în timp ce un bărbat, complicele acestora, ar fi contribuit la deplasarea cadavrului femeii către locul în care a fost incendiată. 

Ancheta în cazul tinerei ucise și incendiate într-o valiză, în județul Giurgiu, oferă noi detalii surprinzătoare. Cadavrul Mihaelei-Sabina Mircea a fost descoperit între localitățile Ghimpați și Valea Plopilor, iar investigația criminalistică a evoluat rapid de la stadiul „niciun suspect” la stadiul identificării a trei suspecți pentru care procurorii au suspiciuni rezonabile că ar fi fost implicați în uciderea și incendierea tinerei.

Cei 3 suspecți nu isi recunosc faptele, precizează sursele judiciare citate de GÂNDUL.RO. Se afla la audieri înca de dimineață, însă anchetatorii  nu reușesc să scoată nimic de la ei. Toți cei 3 suspecți locuiesc in cartierul Ferentari din Capitală, într-o zona cu rromi. Locințele suspecților au fost percheziționate.

Anchetatorii au însă dovezi că suspecții audiați ar fi comis crima. În același timp, există probe că Sabina ar fi fost violată sau că a intretinut relații sexuale cu mai mulți bărbați chiar in seara crimei.

Examenul toxicologic efectuat la INML a evidențiat prezența unui insecticid ingerat de victimă

Surse judiciare au transmis, ÎN EXCLUSIVITATE pentru GÂNDUL.RO, că examenul toxicologic efectuat la INML a evidențiat prezența unei substanțe care ridică alte semne de întrebare. Este vorba despre un… insecticid, iar anchetatorii pleacă de la două variante. Prima dintre ele ar fi aceea că Mihaelei-Sabina Mircea a fost obligată să înghită insecticidul, înainte de a fi ucisă.

Cea de-a doua variantă luată în calcul de anchetatori este că Mihaela-Sabina Mircea a înghițit, cu premeditare, respectivul insecticid -sechestrată fiind -, din dorința de a scăpa de tortură.

”La INML, în urma examenului toxicologic, s-a evidențiat prezența unui insecticid. Ceea ce este foarte ciudat. O variantă ar fi că fata ar fi fost forțată sa bea insecticidul sau chiar ea a îngurgitat o astfel de substanță pentru a scăpa de posibile torturi, în cazul în care a fost sechestrată”, au transmis surse judiciare pentru GÂNDUL.RO.

Un șofer de TIR anunța, pe data de 30 octombrie – în jurul orei 22.30 -, că pe DN 6, între localitățile Ghimpați și Valea Plopilor, a descoperit un cadavru incendiat. De fapt, omul a spus că observase focul de la volan și oprise tocmai pentru a stinge flacăra. Ajuns la locul incendiului, bărbatul a constatat că, de fapt, era vorba despre un trup de om care ardea.

”Nu se pot face aprecieri obiective cu privire la posibila locație în care s-ar afla un posibil suspect”

Aceleași surse judiciare au mai transmis, acum câteva zile, ÎN EXCLUSIVITATE pentru GÂNDUL.RO, că, până la acel moment, nu a fost stabilit încă un suspect, chiar dacă au fost audiate mai multe persoane.

Suplimentar, la data respectivă nu fuseseră primite nici rezultatul analizei toxicologice de la INML și nici rezultatul analizei fizico-chimice de la INC.

”Nu a fost stabilit un suspect. Au fost audiate mai multe persoane din cercurile apropiate sau tangențiale ale victimei, dar niciuna în calitate de suspect. Nu se pot face aprecieri obiective cu privire la posibila locație în care s-ar afla un posibil suspect, așa că o știre în sensul că este plecat din țara este o simplă speculație. Nu am primit de la INML rezultatul analizei toxicologice și nici rezultatul analizei fizico-chimice de la Institutul Național de Criminalistică (INC). În principiu, la sediul parchetului nu au loc audieri astăzi”, declarau sursele la acel moment.

În ceea ce îl privește pe tatăl copilului tinerei – plecat în Spania -, el ar putea fi chemat în România și audiat în perioada următoare, ”orice informație legată de victimă fiind extrem de importantă în anchetă. Una dintre aceste informații vitale ar fi data la care a luat legătura, ultima dată, cu victima”, au mai precizat sursele judiciare pentru GÂNDUL.RO.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Hugh Grant a renunțat la procesul împotriva tabloidului The Sun