O nouă TÂLHĂRIE în Capitală. Femei lăsate fără cercei de un bărbat cu fața complet acoperită. Totul a avut loc într-o stație de tramvai

O nouă TÂLHĂRIE în Capitală. Femei lăsate fără cercei de un bărbat cu fața complet acoperită. Totul a avut loc într-o stație de tramvai
Sursa FOTO: Facebook
Publicat: 20/09/2023, 15:49
Actualizat: 20/09/2023, 15:52

O nouă tâlhărie a avut loc în București. Două femei au rămas fără cerceii de la urechi, după ce un tânăr cu fața complet acoperită le-a tâlhărit, într-o stație de tramvai din Sectorul 2.

„La data de 19 septembrie 2023, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 7 Poliție au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, în București, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și tăinuire.

În fapt, la data de 6 septembrie 2023, în jurul orei 17.00, Secția 7 Poliție a fost sesizată, de către două femei, cu privire la faptul că, în urmă cu aproximativ două ore, în timp ce se aflau în zona unei stații de tramvai din Sectorul 2, o persoană, având fața complet acoperită, le-ar fi deposedat, prin smulgere, de doi cercei pe care îi purtau în urechi”, conform Poliției Capitalei.

Tâlharul și complicele lui, reținuți

În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate s-a stabilit că fapta ar fi fost comisă de către un tânăr, în vârstă de 20 de ani. De asemenea, a mai fost identificat un alt tânăr, în vârstă de 30 de ani, care l-ar fi ajutat pe celălalt să valorifice, ulterior, la o casă de amanet, din același sector, cei doi cercei diferiți, bunuri care ar fi fost smulse de la cele două femei.

„În urma efectuării percheziției, la data de 19 septembrie 2023, cei doi bănuiți au fost depistați și conduși la audieri.

În baza probatoriului administrat, cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată și tăinuire”, menționează Poliția București.

Un incident similar a avut loc în aceeași zi

O tâlhărie similară a avut loc în cursul aceleiași zile, „protagonist” fiind un tânăr de 29 de an, care a smuls unei femei lănțișor de la gât, în plină zi, pe o stradă din Sectorul 5.

„La data de 19 septembrie 2023, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 19 Poliție au reținut un tânăr, în vârstă de 29 de ani, față de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal de tâlhărie.

În fapt, la data de 11 septembrie 2023, în jurul orei 12.30, Secția 19 Poliție a fost sesizată, prin sistem 112, de către o femeie, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 11.30, timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 5, din spate s-a apropiat o persoană care i-ar fi smuls de la gât un lănțișor ce avea atașat un pandantiv, după care a fugit”, conform Poliției București. (Citește mai multe detalii aici…)

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
Cum a rămas, de fapt, Gina Pistol însărcinată. Nu mai avea nicio speranță: „Smiley mi-a...
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
Tragedie în România! A MURIT
Cu cât crește salariul minim pe economie de la 1 iulie 2024. Anunțul făcut de...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
NOILE REGULI pentru acești angajați din ROMÂNIA. Modificările au intrat deja în vigoare
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
"Oare cât mai trebuie să mai îndur? Credeți-mă că nu mai pot". Mesajul fostului socru...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Cum s-au răzbunat germanofilii pe membrii guvernul român care au hotărât intrarea în război împotriva...