Tânăr de 24 de ani, împușcat în plină stradă / Totul ar fi pornit din cauza geloziei

Tânăr de 24 de ani, împușcat în plină stradă / Totul ar fi pornit din cauza geloziei
Publicat: 24/09/2022, 07:33
Actualizat: 24/09/2022, 07:42

Un tânăr din Maramureș a fost împușcat, vineri seară, pe o stradă din Târgu Lăpuș. Incidentul s-ar fi produs după o urmărire în trafic care a pornit pe fondul geloziei.

Poliția Baia Mare a fost sesizată prin apel la 112, de către un bărbat, de 24 de ani, din Târgu Lăpuș, că, în timp ce se afla pe strada Luminișului din municipiu, a fost împușcat cu o armă de foc.

Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 30 de ani, din Șurdești, se află în custodia poliției, pentru audieri, informează Poliția Maramureș, scrie Mediafax.

Totul ar fi pornit din cauza geloziei

Presa locală scrie că totul ar fi pornit din cauza geloziei între doi tineri, unul de 27 de ani și unul de 25 de ani.

Din primele indicii, tânărul de 27 de ani l-a urmărit pe cel de 25 de ani în trafic, iar apoi a tras spre el trei focuri de armă,

O echipă complexă, sub conducerea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, face cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul și luarea măsurilor legale care se impun.

Vă recomandăm să citiți și:

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase