Tânără din Zalău, ruptă cu bătaia în plină stradă de iubitul ei, aflat în stare de ebrietate. Fata a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost lovită cu pumnii în cap

Tânără din Zalău, ruptă cu bătaia în plină stradă de iubitul ei, aflat în stare de ebrietate. Fata a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost lovită cu pumnii în cap
Un pacient infectat cu Covid-19, internat la Spitalul Județean din Galați, s-a spânzurat în secția ATI unde era tratat
Publicat: 27/11/2020, 16:03

O tânără din Zalău a fost ruptă cu bătaia în plină stradă de iubitul ei, care se afla în stare de ebrietate. A fost lovită cu pumnii în cap, iar a doua zi a ajuns în stare gravă, la spital. Bărbatul a fost reținut de poliție.

În vârstă de 20 de ani, fata a fost internată într-o unitate medicală din localitate joi după-amiază, cu multiple lovituri la cap. Potrivit unui comunicat emis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj, scandalul a avut loc miercuri, iar agresorul este iubitul victimei, cei doi având o relație de doi ani.

În seara zilei de 25 noiembrie, pe fondul consumului de alcool și al geloziei, numitul CMR i-a aplicat multiple lovituri de pumni în zona capului victimei CLD, lovituri în urma cărora aceasta și-a pierdut conștiința. Agresiunea s-a derulat într-un spațiu public, respectiv pe o stradă din municipiul Zalău. După ce și-a pierdut cunoștința, victima a fost transportată de numitul CMR la locuința unor prieteni, acesta continuând să consume băuturi alcoolice în compania celorlalți amici”, se arată în comunicatul menționat.

Tânără din Zalău, ruptă cu bătaia. Agresorul a fost reținut

După ce a văzut cu fata nu își revine, bărbatul în vârstă de 25 de ani a sunat, joi, la 112 și a povestit ce a făcut. Tânara a fost transportată Spitalul Județean de Urgență Zalău, iar medicii sunt rezervați în ceea ce privește starea ei de sănătate.

Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat în cursul zilei de vineri la Tribunal, cu propunere de arestare preventivă. Procurorii au demarat deja acțiunea penală sub aspectul săvărșirii infracțiunii de tentativă de omor.