Tânărul carbonizat la Iași a fost înmormântat: „Rămas bun, iubirea mea! Te iubesc!”

Publicat: 03/06/2022, 12:28
Actualizat: 03/06/2022, 13:25

Dănuț Iliescu, tânărul care luni a murit carbonizat în urma unui accident de circulație, a fost înmormântat în satul său natal, din județul Iași.

Este o tragedie fără margini în satul lui Dănuț, unde tânărul a fost înmormântat într-un sicriu alb, închis.

Iubita lui, Ștefania, cu care urma să se căsătorească, a postat pe rețele de socializare imagini de la înmormântarea băiatului în vârstă de 18 ani.

„Rămas bun, iubirea mea! Te iubesc!”, este mesajul de durere al Ștefaniei.

View this post on Instagram

A post shared by Stefania🤍 (@dse.stefania)

Tânărul care se afla la volanul autoturismului care s-a răsturnat și a luat foc între localitățile Lețcani și Podu Iloaiei din județul Iași, unul dintre pasageri fiind carbonizat în urma exploziei, a fost arestat preventiv pentru următoarele 30 de zile.

Imaginile video cu accidentul cumplit pot fi văzute AICI

Decizia a fost luată de judecătorii ieșeni în cursul dimineții de miercuri. Cu o zi înainte, acesta fusese reținut pentru 24 de ore fiind cercetat pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, vătămare corporală și ucidere din culpă.

Trei tineri se aflau în autoturismul Audi A4

Accidentul a avut loc luni seară când trei tineri se aflau într-un autoturism Audi A4 care a ieșit în decor într-o curbă, după ce șoferul a pierdut controlul. Acolo a lovit un copac, s-a răsturnat și a luat foc în timp ce oamenii încercau să îi scoată pe cei trei tineri din mașină. Momentul impactului a fost surprins de o cameră de bord.

Victimele au fost scoase din mașină de doi tineri care tractau un camion spre Iași și care au văzut accidentul. Aceștia i-au scos pe băiatul care se afla la volan și pe fata care era pe bancheta din spate din mașină, însă când au vrut să scoată și victima care se afla pe scaunul din dreapta față, autoturismul a luat foc. Tânărul a murit înainte ca salvatorii să îl mai poată ajuta, iar legiștii care au făcut autopsia au spus că a fost vorba despre o carbonizare completă, cum se întâlnește mai rar în urma accidentelor rutiere.

Acesta a fost înmormântat în localitatea Hodora din Belcești.