Taximetrist român, ucis de șase adolescenți, în Marea Britanie. Cei 6 ucigaşi au fost trimişi în judecată

Taximetrist român, ucis de șase adolescenți, în Marea Britanie. Cei 6 ucigaşi au fost trimişi în judecată
Publicat: 13/05/2021, 16:30
Actualizat: 13/05/2021, 16:58

Șase adolescenți urmează să fie judecați pentru uciderea unui șofer român care a fost înjunghiat în propria mașină. La aproape trei luni de la oribila faptă, ucigaşii săi au fost trimiși în judecată.

Gabriel Bringye, în vârstă de 37 de ani, a fost descoperit ucis, după ce a suferit o rană făcută de un cuțit, pe Jarrow Road, Tottenham, în jurul orei 19.20 pe 17 februarie.

Bringye, un cetățean român care își planifica nunta pentru sfârșitul acestui an, a fost declarat mort la fața locului 40 de minute mai târziu, potrivit stiridiaspora.ro.

Un număr de tineri, cu vârste cuprinse între 15 și 18 ani, au apărut la Old Bailey pentru o audiere în acest caz

„Potrivit publicației Evenng Stadard, ancheta a scos la iveală că cei şase intenţionau, în ziua respectivă, să fure maşinile mai multor taximetrişti. Gabriel şi-a dat seama că ceva nu este în regulă astfel că a încercat să dejoace planul adolescenţilor, iar pentru asta a fost înjunghiat mortal.

În fața instanței vor apărea un adolescent de 15 ani, trei adolescenţi de câte 16 ani şi câte un tânăr de 17 şi 18 ani. Toţi cei şase rămân în custodia poliției cel puţin până la următorul termen al procesului.

Pe lângă acuzaţiile de furt, crimă şi complicitate la crimă, toate legate de moartea lui Gabriel, trei dintre tinerii arestați sunt acuzaţi şi de comiterea altor infracţiuni. Doi dintre ei sunt acuzaţi că au furat telefonul unei copile, în aceeaşi zi, iar tânărul de 15 ani este acuzat de tăinuire pentru că a acceptat să păstreze telefonul furat de ceilalţi”, scriu jurnaliştii

Gabriel Bringye, în vârstă de 37 de ani, a fost ucis

Toți cei șase inculpați sunt acuzați de asasinarea lui Bringye  pe 17 februarie.

În timpul ședinței, judecătorul Anthony Leonard QC a stabilit data următoarei instanțe de judecată pentru 29 noiembrie la Old Bailey.  Inculpații, unul în vârstă de 15 ani, trei în vârstă de 16 ani, unul în vârstă de 17 ani și unul în vârstă de 18 ani, au fost arestați preventiv.

Gabriel Bringye, originar din Bihor, se afla în Marea Britanie de 13 ani

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase