Taximetristul ucigaș a dormit cu hainele pline de sânge și cuțitul lângă el. Fiicele sale au fost păzite de polițiști până la momentul în care a fost capturat

Taximetristul ucigaș a dormit cu hainele pline de sânge și cuțitul lângă el. Fiicele sale au fost păzite de polițiști până la momentul în care a fost capturat
Publicat: 19/08/2021, 13:29

Taximetristul care și-a măcelărit soția ar fi dormit în mașină cel puțin o noapte, cu hainele pline de sânge și cu arma crimei lângă el. Acesta nici măcar nu a încercat să curețe sângele de pe lama cuțitului și ar a avut grijă să-l țină mereu la îndemână. De altfel, în cele patru zile în care a fost de negăsit, cele două fiice ale sale au fost supravegheate de polițiști, de teamă că ucigașul ar putea să le pândească și să le omoare, la fel ca pe mama lor.   

Valentin Nicușor Faur și-a ucis, joi, cu mai multe lovituri de cuțit, soția educatoare, după care, timp de patru zile, a stat ascuns într-o locație rămasă necunoscută, până a fost reperat și prins într-un sevice auto. Cu toate că a refuzat să stea de vorbă cu autoritățile, anchetatorii au reușit să dovedească, cu probe, că acesta este persoana care a ucis-o pe Liliana Faur.

Conform unor surse judiciare, amchetatorii care au întocmit probatoriul în cazul taximetristului criminal au stabilit că, după ce a comis crima, Faur și-a luat haine curate, de schimb, iar pe cele murdare de sânge le-a luat cu el. Apoi, a luat cuțitul, de asemenea murdar de sânge, a închis toate geamurile, a încuiat toate ușile și a plecat cu mașina.

După ce a fost capturat, în autoturismul lui Faur s-au găsit hainele purtate la momentul crimei și cuțitul mânjit de sânge, iar după urmele ridicate reiese că acesta ar fi putut să doarmă în mașină cel puțin o noapte. Există presupunerea că, în cele patru zile, acesta să fi fost ajutat de o presupusă amantă, dar care nu a fost, în cele din urmă, identificată.

În plus, surse apropiate anchetei au afirmat că, în cele patru zile, timp în care suspectul de crimă era de negăsit, cele două fiice ale sale au fost supravegheate de polițiști, pentru că exista riscul ca ucigașul să vrea să se răzbune și pe fetele sale.

Polițiștii au mers la înmormântarea Lilianei Faur

În același timp, echipe de polițiști au mers și la înmormântarea Lilianei Faur, pe deoparte pentru a preveni un nou atac al taximetristului și pe de altă parte pentru că exisa posibilitatea ca acesta să vină în zonă și ar fi putut să fie prins.

Liliana, educatoare în Bucureşti, a fost înjunghiată mortal, joi, de soțul său taximetrist, cu care se afla în proces de divorț. Crima a avut loc în Sectorul 2. Femeia obținuse mai multe ordine de protecție împotriva bărbatului, spun surse judiciare pentru Gândul.ro.

Totodată, pe 20 iulie 2021, și fiica cea mare de 17 ani ceruse un nou ordin de protecție împotriva tatălui ei. Potrivit ordinului de protecție obținut de Gândul, „bărbatul a  strâns-o cu mâinile de gât și a ridicat-o pe peretele camerei, timp în care i-a adresat cuvinte jignitoare”, mai spun sursele citate.

Soții Faur erau în proces de divorț, iar o primă sentință a fost dată de Judecătoria Sectorului 2 în ianuarie. Femeii i-a fost încredințată custodia uneia dintre fete, cea minoră, iar bărbatul a fost obligat să plătească o pensie de întreținere.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Mama Andreei Morega, studenta ucisă la Timișoara, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Hidroelectrica, prima propunere de dividend de când este companie listată la Bursa de Valori: 13,99...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Va deveni INTERZIS PRIN LEGE. Decizia se pregătește acum în ROMÂNIA. E un gest iubit...
Teo Trandafir renunță. Greu își mai găsește locul
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Topirea calotelor glaciare modifică forma Pământului și îi accelerează rotația