Test IQ psihologic | Care dintre cele 5 femei va fi cea mai atrăgătoare când se întoarce?

Test IQ psihologic | Care dintre cele 5 femei va fi cea mai atrăgătoare când se întoarce?
Publicat: 26/01/2023, 08:27

Personalitatea unui om se poate schimba cu timpul dar totuși în în fiecare persoană există anumite lucruri neluate în considerare dar care îi pot dezvălui ce fel de persoană ești în funcție de alegerile pe care le faci.

Câteva dintre exemple ar fi mersul tău care poate indica nivelul de vulnerabilitate, sau poziția corporală.

Află ce fel de persoană ești și ce sentimente exprimi în funcție de fata pe care o alegi să se întoarcă. Ce spune asta despre tine?

Fata Nr. 1

Dacă prima fată vi se pare cea mai atractivă, sunteți probabil o persoană calmă și încrezătoare. Nu vă este frică de obstacole și încercări noi; sunteți gata să rezolvați toate dificultățile cu capul ridicat. Îți asumi cu îndrăzneală lucruri noi și îndeplinești cu entuziasm ceea ce îți place.

Nu ești doborât cu ușurință și ești deschis la orice provocare care apare pe parcurs. Aveți răbdare să vă atingeți obiectivele pentru că știți că puteți obține ceea ce aveți nevoie. Nu ești o persoană timidă, ci mai degrabă, îndrăzneață și decisivă. Știi ce vrei și cu siguranță o vei obține.

Fata Nr.2

Alegerea celei de-a doua fete poate însemna că ești o persoană sociabilă, care stabilește rapid contactul cu ceilalți. Ești un pic naiv și uneori poți fi frivol. În același timp, știi să-ți atingi obiectivul. Ești o persoană simplă, care are adesea are o dispoziție bună, jucăușă.

Este mai probabil să zâmbești tuturor celor din jurul tău, decât să-ți arăți tristețea. Încerci să rămâi pozitiv și să nu pui la inimă lucruri rele. Dar nu este întotdeauna așa și uneori chiar și un simplu cuvânt negativ aruncat la tine îți poate răni sufletul.

Fata Nr.3

Dacă preferi a treia fată, atunci ești cel mai probabil o persoană modestă, timidă. Ești o persoană care nu se conectează imediat cu ceilalți, dar cu timpul, te poți deschide pe deplin. Îți place ca totul să fie conform planului și nu-ți place foarte mult spontaneitatea.

Ești amabil, fără conflicte și nu rămâi supărat mult timp. Privești adânc în suflet, încercând să înțelegi emoțiile și sentimentele celorlalți. Nu îți este frică să fii inconfortabil pentru a face o altă persoană fericită. Dar armonia este importantă pentru tine, așa că uneori trebuie să fii singur cu tine.

Fata Nr. 4

Dacă ai ales cea de-a patra fată, este foarte probabil să ai multă calmitate. Nu este ușor să te stânjenești sau să te derutezi. Mai degrabă preferi mintea decât inima. Știi că poți realiza multe și, prin urmare, nu îți este frică de dificultățile care îți ies în cale.

Ești o persoană mândră care trăiește în armonie cu tine însuți. Cu toată determinarea ta, ești o persoană blândă. Te gândești la ceilalți și nu vei face rău nici măcar pentru a-ți atinge propriile obiective. Poți părea rece, dar, în realitate, ești o persoană sociabilă și gata să îi ajute pe cei nevoiași.

Fata Nr.5

Alegerea celei de-a cincea fete poate însemna că ești o persoană independentă și persistentă. Ești obișnuit să-ți atingi obiectivele. Ești capabil să lucrezi la tine dacă e nevoie. Ești încrezător și independent, deci rareori ceri ajutor sau îl accepți de la alții, chiar dacă sunt gata să-ți ofere sprijin.

Ești încăpățânat și nu este ușor pentru oameni să te convingă sau să te facă să te răzgândesti despre ceva. De asemenea, te împrietenesti greu oamenii noi. Dar cei care sunt capabili să ajungă la inima ta vor deveni prietenii tăi adevărați care se pot baza pe tine pe deplin.

Sursa: stiai.net

Alexandru Tosa
Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, Alexandru Toșa a debutat în presă în 2020. Începând mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui...
Ce făcea, de fapt, Vali Vijelie în timp ce soția lui anunța că divorțează după...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4...
A pierdut la Marriott banii de la cămătari și... De ce a cedat Mititelu Jr.?!...
Declarațiile SFÂȘIETOARE ale unei vedete: de ce nu a devenit mamă până acum!
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Un nou val de praf saharian vine peste România zilele acestea! La ce trebuie să...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
TRAGEDIE. A murit o legendă a fotbalului din România: Nu îl vom uita niciodată
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
EL e ucigașul Ana-Mariei?! Gravida, găsită îngropată în pădure! Dezvăluiri de ultimă oră
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Ioana Dichiseanu, cu lacrimi in ochi, despre ultimele clipe ale tatălui ei: "Mi-a luat mana...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Teama de incertitudine: când devine toxică pentru sănătatea mintală?