Test IQ psihologic | Care dintre cele 5 femei va fi cea mai atrăgătoare când se întoarce?

Test IQ psihologic | Care dintre cele 5 femei va fi cea mai atrăgătoare când se întoarce?
Publicat: 26/01/2023, 08:27

Personalitatea unui om se poate schimba cu timpul dar totuși în în fiecare persoană există anumite lucruri neluate în considerare dar care îi pot dezvălui ce fel de persoană ești în funcție de alegerile pe care le faci.

Câteva dintre exemple ar fi mersul tău care poate indica nivelul de vulnerabilitate, sau poziția corporală.

Află ce fel de persoană ești și ce sentimente exprimi în funcție de fata pe care o alegi să se întoarcă. Ce spune asta despre tine?

Fata Nr. 1

Dacă prima fată vi se pare cea mai atractivă, sunteți probabil o persoană calmă și încrezătoare. Nu vă este frică de obstacole și încercări noi; sunteți gata să rezolvați toate dificultățile cu capul ridicat. Îți asumi cu îndrăzneală lucruri noi și îndeplinești cu entuziasm ceea ce îți place.

Nu ești doborât cu ușurință și ești deschis la orice provocare care apare pe parcurs. Aveți răbdare să vă atingeți obiectivele pentru că știți că puteți obține ceea ce aveți nevoie. Nu ești o persoană timidă, ci mai degrabă, îndrăzneață și decisivă. Știi ce vrei și cu siguranță o vei obține.

Fata Nr.2

Alegerea celei de-a doua fete poate însemna că ești o persoană sociabilă, care stabilește rapid contactul cu ceilalți. Ești un pic naiv și uneori poți fi frivol. În același timp, știi să-ți atingi obiectivul. Ești o persoană simplă, care are adesea are o dispoziție bună, jucăușă.

Este mai probabil să zâmbești tuturor celor din jurul tău, decât să-ți arăți tristețea. Încerci să rămâi pozitiv și să nu pui la inimă lucruri rele. Dar nu este întotdeauna așa și uneori chiar și un simplu cuvânt negativ aruncat la tine îți poate răni sufletul.

Fata Nr.3

Dacă preferi a treia fată, atunci ești cel mai probabil o persoană modestă, timidă. Ești o persoană care nu se conectează imediat cu ceilalți, dar cu timpul, te poți deschide pe deplin. Îți place ca totul să fie conform planului și nu-ți place foarte mult spontaneitatea.

Ești amabil, fără conflicte și nu rămâi supărat mult timp. Privești adânc în suflet, încercând să înțelegi emoțiile și sentimentele celorlalți. Nu îți este frică să fii inconfortabil pentru a face o altă persoană fericită. Dar armonia este importantă pentru tine, așa că uneori trebuie să fii singur cu tine.

Fata Nr. 4

Dacă ai ales cea de-a patra fată, este foarte probabil să ai multă calmitate. Nu este ușor să te stânjenești sau să te derutezi. Mai degrabă preferi mintea decât inima. Știi că poți realiza multe și, prin urmare, nu îți este frică de dificultățile care îți ies în cale.

Ești o persoană mândră care trăiește în armonie cu tine însuți. Cu toată determinarea ta, ești o persoană blândă. Te gândești la ceilalți și nu vei face rău nici măcar pentru a-ți atinge propriile obiective. Poți părea rece, dar, în realitate, ești o persoană sociabilă și gata să îi ajute pe cei nevoiași.

Fata Nr.5

Alegerea celei de-a cincea fete poate însemna că ești o persoană independentă și persistentă. Ești obișnuit să-ți atingi obiectivele. Ești capabil să lucrezi la tine dacă e nevoie. Ești încrezător și independent, deci rareori ceri ajutor sau îl accepți de la alții, chiar dacă sunt gata să-ți ofere sprijin.

Ești încăpățânat și nu este ușor pentru oameni să te convingă sau să te facă să te răzgândesti despre ceva. De asemenea, te împrietenesti greu oamenii noi. Dar cei care sunt capabili să ajungă la inima ta vor deveni prietenii tăi adevărați care se pot baza pe tine pe deplin.

Sursa: stiai.net

Alexandru Tosa
Student al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, Alexandru Toșa a debutat în presă în 2020. Începând mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
'Se urcă scroafa-n copaci!' Carmen Iohannis, distrusă de Monica Tatoiu pentru felul în care se...
GALERIE FOTO. Imagini incendiare cu Andreea Drăgoi, cea mai frumoasă înotătoare! A câștigat Miss California...
Noi detalii în cazul morții designerului găsit spânzurat în casa lui din București. Ce le-a...
Persoanele cu această grupă de sânge atrag țânțarii ca un magnet
Ultimele imagini cu Stephan Pelger în viaţă. A ieşit la un local cu o prietenă...
Manchester City s-a calificat în finala Champions League. Finala va avea loc pe 10 iunie,...
Cum arată și cât costă cea mai ”CHEALĂ” Dacia Sandero Stepway?
Calendar ortodox 9 iunie 2023. Ce sfânt este cinstit vineri?
Stephan Pelger și-a luat viața. Designer-ul, care s-ar fi aflat în depresie, a fost găsit...
BANCUL ZILEI. Vine Bulă acasă, iar Bubulina îl cercetează atent. Culmea, niciun fir de păr...
"Nu regret nimic". Edward Snowden spune că supravegherea telefoanelor din 2013 este acum o joacă...
România, amenințată de fenomene meteo extreme! Previziunile specialiștilor pentru perioada următoare nu sunt deloc încurajatoare
Băutura MIRACULOASĂ din Egiptul ANTIC: DOAR 2 ingrediente SIMPLE și la îndemână
Motivul pentru care băieții răi din filmele de la Hollywood nu folosesc iPhone
NU mai pot avea PERMIS DE CONDUCERE! Anunț de ultim moment pentru toți șoferii din...
Trauma lui Stephan Pelger. Răpit, bătut și jefuit
Medicii au rămas ȘOCAȚI! Ce au găsit în corpul lui Luis Lazarus, după ce i-au...
Ce s-a întâmplat cu Dana Roba. Detalii despre atacul suferit din partea soțului