Tora Vasilescu, factură uriașă la curent! Nu-i ajunge pensia pentru a achita suma

Tora Vasilescu, factură uriașă la curent! Nu-i ajunge pensia pentru a achita suma
Foto: Captură YouTube.com
Publicat: 28/09/2022, 11:21

Celebra actriță Tora Vasilescu a primit o factură uriașă la energie electrică și spune că nu îi ajunge pensia pentru a achita suma respectivă.

Actrița în vârstă de 71 de ani are o pensie mică și spune că nu poate achita ultima factură la curent.

Ultima factură primită de Tora Vasilescu este de nu mai puțin de 7.000 de lei, iar pensia acesteia nu acoperă nici măcar 50% din sumă!

Tora Vasilescu lansează un mesaj emoționant, în care spune că „România a fost clădită de strămoșii noștri, de părinții noștri, de noi, de generația mea”.

Actrița se află în imposibilitatea de a plăti factura la curent din pensie. Ea afirmă că are o pensie de rușine, de la teatru. S-a pensionat la 50 de ani și a crezut că va răzbate: erau salariile atât de mici, încât a zis că va face bani din colaborări. A făcut și colaborări, dar se bazează și pe pensia de 2.350 de lei, de la teatru.

Actrița Tora Vasilescu. Sursă foto: CRISTIAN RADU NEMA / MEDIAFAX FOTO

„70 de milioane vechi”

Ultima factură i-a dat palpitații Torei Vasilescu: pe două luni 7.000 de lei, „70 de milioane vechi”. „Nu e normal să plătești din urmă”, spune ea.

Mai mult, aceasta nu ar consuma foarte mult curent, ci doar a udat grădina, gazonul și legumele din gospodărie.

Actrița și-a petrecut jumătate din viață pe scenă și s-a pensionat la 50 de ani, din cauza salariilor mici de la teatru, susține ea.

La 71 de ani, Tora Vasilescu trăiește într-o casă din Buftea, scrie fanatik.ro.

Tora Vasilescu a fost infectată cu Covid-19

Îndrăgita actriță Tora Vasilescu a vorbit despre experiența trecerii prin boala Covid, care i-a lăsat sechele adânci.

Tora Vasilescu se duce mai des la medic, după ce a avut Covid. Celebra actriță și soțul ei au fost infectați cu virusul ucigător. „Ne-a jucat și nouă festa Covidul, anul trecut, în noiembrie, când m-am infectat împreună cu soțul meu, și sistemul imunitar este puțin compromis. Nu știu cum l-am luat”, a povestit Tora Vasilescu pentru publicația Formula AS, citată de Ciao.ro.

Deși cei doi s-au vindecat de coronavirus, boala a lăsat urme și sunt nevoiți să meargă mai des la consultul medical.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase