Tragedia din Dâmbovița: Fetița de 10 ani spulberată de o mașină fugea după o pisică: „Iubea foarte mult animalele. Pisicuța a murit și ea”

Tragedia din Dâmbovița: Fetița de 10 ani spulberată de o mașină fugea după o pisică: „Iubea foarte mult animalele. Pisicuța a murit și ea”
Sursa foto: Facebook via https://incomod-media.ro/
Publicat: 26/05/2022, 10:16
Actualizat: 26/05/2022, 10:35

O fetiţă în vârstă de 10 ani a murit, după ce a fost spulberată de o mașină la volanul căreia se afla o şoferiţă în vârstă de 35 de ani. Copila abia ieșise din curte și a fost lovită mortal. Părinții, tatăl inginer și mama educatoare, sunt în stare de șoc. 

Accidentul a avut loc în localitatea dâmboviţeană Gheboieni, pe DN 72 A. Fetiţa de doar 10 ani a ieşit, cu o pisicuţă în braţe, din curtea părinţilor săi.

Nu a observat că din dreapta venea o maşină şi a fost lovită în plin de şoferiţă. Părinţii ei, tatăl inginer şi mama educatoare, sunt în stare de şoc. Vestea a căzut ca un trăsnet peste ei, scriu jurnaliștii de la Adevărul.

„E un drum periculos aici, este circulaţie foarte mare. Cu viteză se circulă. Uitaţi pisica, era cu pisicuţa în braţe. Pisicuţa a murit şi ea.    Iubea foarte mult animalele. Fetița era în curtea patronilor”, au povestit sătenii.

Conform presei locale, fetița ar fi murit după ce ar fi alergat în stradă după o pisicuță

Oamenii legi încearcă acum să își dea seama cum s-a produs accidentu rutier.

Citește și:

Carla Adamescu
Carla Adamescu este un jurnalist cu experiență în domeniul social. A lucrat în presa locală și, ulterior, la publicații din Capitală. S-a alăturat echipei Gândul în anul 2022 și scrie frecvent articole din domeniile Educație, Sănătate citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase