Tragedie în Italia! Un român a murit pe loc într-un grav accident rutier. Bărbatul se întorcea cu familia de la biserică

Tragedie în Italia! Un român a murit pe loc într-un grav accident rutier. Bărbatul se întorcea cu familia de la biserică
Tragedie în Italia! Un român a murit pe loc într-un grav accident rutier. Bărbatul se întorcea cu familia de la biserică / Foto: stiridiaspora.ro
Publicat: 18/01/2021, 09:27

O familie de români a fost implicată într-un grav accident de circulație, duminică, 17 ianuarie, la Alcamo, în provincia Trapani (Sicilia). Tatăl a murit, iar soția și copiii sunt răniți.

Accidentul a avut loc în zona joncțiunii Alcamo, care face legătura cu autostrada A-29 Palermo-Mazara del Vallo, informează stiridiaspora.ro. Familia revenea de la biserica din Alcamo.

Românul de 40 de ani a murit

Mașina în care se afla familia de români se îndrepta spre Paceco. În zona joncțiunii mașina românilor a intrat în coliziune cu un Peugeot condus de o femeie, care era singură în mașină, scrie presa italiană.

Tatăl român în vârstă de doar 40 de ani a murit, iar mama și cei trei copii au fost răniți.

Poliția spune că unul dintre cei doi șoferi a pierdut controlul volanului, pe fondul umezelii de pe carosabil. La locul tragediei au ajuns agenți de poliție, pompieri și echipajele sanitare de la 118.

Accident grav! Un om a murit după ce două TIR-uri s-au ciocnit pe DN13 Brașov-Sighișoara (FOTO & VIDEO)

Circulația rutieră a fost blocată pe DN13 în localitatea Bunești din județul Brașov. Polițiștii aflați la fața locului au stabilit că două tiruri s-au lovit după ce unul dintre șoferi a adormit la volan.

Persoana vinovată a murit în teribilul accident.

Centrul Infotrafic din IGPR anunță că circulația rutieră pe DN13 (E60) Brașov-Sighișoara este întreruptă total în zona localității Bunești, județul Brașov, din cauza unui accident. Două tiruri au intrat în coliziune, iar unul dintre șoferi a murit.

Se pare că șoferul care a provocat tragedia a adormit la volan.

„Pe fondul adormirii la volan, un tir a lovit din spate remorca unui alt autotren. În urma leziunilor suferite, șoferul responsabil pentru accident a decedat”, au anunțat polițiștii. Echipele de intervenție încearcă să elibereze drumul astfel încât circulația mașinilor să se reia cât mai curând.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult