Tragedie la o fermă din Brașov. Un copil de 4 ani a murit înecat, după ce a căzut într-un bazin cu insecticid

Tragedie la o fermă din Brașov. Un copil de 4 ani a murit înecat, după ce a căzut într-un bazin cu insecticid
FOTO - caracter ilustrativ: Shutterstock
Publicat: 04/04/2022, 20:59
Actualizat: 04/04/2022, 21:07

Un copil de 4 ani a murit înecat, luni după-amiază, la o fermă din localitatea brașoveană Ticuşul Nou după ce a căzut într-un bazin plin cu insecticid folosit la despăducherea oilor, transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Brașov.

„La data de 4 aprilie 2022, în jurul orei 14.50, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov a fost sesizat prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că pe raza localității Ticușul Nou din județul Brașov, un minor, în vârstă de 4 ani, ar fi căzut într-un bazin, în care se afla o substanță, situat în proximitatea unei ferme”, se arată în comunicatul IPJ Brașov.

La fata locului s-au deplasat două echipaje SMURD, un echipaj a Serviciului de Ambulanţă Judeţean și totodată a fost alertat şi elicopterul SMURD de la Târgu Mureş.

Copilul a fost găsit în stop cardio-respirator, iar medicii au încercat să-l resusciteze minute în șir, însă din nefericire  nu l-au putut salva, fiind nevoiți să constate decesul copilului.

Polițiștii fac acum cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii incidentului.

Dragos Tanase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult