Trupul lui Nicolae Duduianu, zis „Pian cel mare”, a fost ridicat de la morgă într-un dric de lux! Imagini EXCLUSIVE de la fața locului

Publicat: 03/12/2020, 14:40
Actualizat: 03/12/2020, 14:45

Trupul neînsuflețit al lui Nicolae Duduianu, zis „Pian”, tatăl lui Emi Pian, care a murit în Penitenciarul din Mioveni, a fost ridicat de familie, joi, de la Morga Spitalului din Pitești!

„Pian cel mare”, tatăl lui Emi Pian – care a decedat și el recent – a fost ridicat de către familie de la Morga din Pitești într-un dric marca Mercedes!

La fața locului a venit și Poliția, pentru aplanarea eventualelor incidente!

Liderul interlop Nicolae Duduianu (77 ani), zis „Pian”, a murit, marți noapte, în Spitalul Penitenciarului Mioveni, ca urmare a unui atac de cord!

Gândul.ro a publicat această informație în exclusivitate!

Nicolae Duduianu este tatăl lui Florin Mototolea, zis „Emi Pian”, înjunghiat mortal în această vară, în urma unui joc de barbut, care a avut loc într-un cazino clandestin din București.

Potrivit unor surse GÂNDUL.RO din cadrul ANP, decesul a avut loc în jurul orelor 22.00, după ce deținutul Nicolae Duduianu a suferit un stop cardiac.

Era cunoscut cu probleme de sănătate

Fostul lider al lumii interlope al anilor 1990 era cunoscut cu probleme de sănătate, motiv pentru care după moartea fiului său familia a încercat să-i ascundă faptul că Emi Pian a decedat lăsându-l să creadă că acesta a fost înjunghiat, dar nu a murit, ci se află în stare gravă.

La momentul respectiv, potrivit surselor citate, Nicolae Duduianu ar fi refuzat să creadă că băiatul său a fost omorât, considerând că acesta era prea puternic ca să poată fi ucis într-o luptă de stradă. Profitând de această situație, familia i-a spus atunci că informațiile apărute în presă sunt numai minciuni. Pentru a fi protejat în contextul istoricului său medical, angajații ANP l-au mutat, la momentul respectiv, într-o cameră fără televizor.

Nicolae Duduianu fusese internat din cauza problemelor de sănătate de la Spitalul Penitenciar Jilava, transformat în spital COVID, la Spitalul din Mioveni.

Duduianu Senior era închis după ce fusese condamnat pentru o tentativă de omor. Interlopul a călcat cu mașina, în mod intenționat, un pieton care traversa pe culoarea verde a semaforului! Pian a forțat atunci semaforul, omul nu s-a dat la o parte, iar bătrânul șofer a dat peste el și a trecut peste picioarele lui.