Un actor cunoscut de la Teatrul Naţional din Târgu Mureş s-a sinucis. Ce a făcut înainte de „actul final”

Un actor cunoscut de la Teatrul Naţional din Târgu Mureş s-a sinucis. Ce a făcut înainte de „actul final”
Sursa: Facebook Sergiu Marocico
Publicat: 08/06/2022, 12:48
Actualizat: 08/06/2022, 12:52

Sergiu Marocico, un cunoscut actor de la Teatrul Naţional din Târgu Mureş, a fost găsit mort în locuința sa. Principala pistă a anchetatorilor este că artistul s-a sinucis. Înainte de a-și lua viața el a încălcat ordinul de restricţie obţinut de soţie, agresându-l pe actualul iubit al acesteia.

„La data de 7 iunie a.c., polițiștii din Mureș au fost sesizați, de către o femeie, cu privire la faptul că un bărbat din Târgu Mureș a încălcat ordinul de protecție emis de instanță împotriva sa, deplasându-se la locul de muncă al femeii, unde l-ar fi întâlnit și agresat pe partenerul acesteia”, a transmis Poliția Mureș.

La scurt timp, polițiștii au fost sesizați că, din locuința actorului s-ar fi auzit un zgomot. Ajunși la fața locului, medicii au încercat în zadar să-l readucă la viață.

„Polițiști, reprezentanți I.S.U. și un echipaj SMURD s-au deplasat la fața locului, au pătruns în locuință, unde l-au găsit pe bărbatul în cauză, decedat.

Acesta a fost transportat la I.M.L.Târgu Mureș, pentru efectuarea autopsiei, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului”, conform sursei citate.

Din primele cercetări, nu au fost identificate urme care să indice faptul că acesta ar fi fost victima vreunei infracțiuni.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc incidentul, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș.

Actorul avea o fetiţă cu soţia cu care era în divorţ

Femeia cu care actorul era în divorţ este o fostă jurnalistă, iar cei doi au şi o fetiţă împreună, conform Antena 3.

El şi-ar fi bruscat soţia, iar apoi a fugit, și-a închis telefonul ieri în jurul amiezii şi a dispărut.

El a fost găsit, ulterior, fără suflare în casa sa.

Sursa: Facebook Sergiu Marocico

Apropiații sunt în stare de șoc

Cei care l-au cunoscut pe actorul din Târgu Mureș spun că sunt în stare de șoc la aflarea veștii.

„Drum bun spre Lumină suflet bun”, „Nu se poate! Dumnezeu să-l ierte!”, „Zbor lin printre stele Sergiu! Dumnezeu să te odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei. Nu îmi vine să cred”, „Incredibil…condoleanțe!”, „Odihnă veșnică regretatul nostru și drum Lin spre ceruri condoleanțe familiei tale”, „Dumnezeu să te aibă în pază lui, iubitor de oameni!Cat de mult de iubeau copiii de la teatru!Calin te adora!Atât de trist!”, „Îți vom simți lipsa! Să te odihnești in pace!”, au scris prietenii și familia lui.

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult