Un alt carambol a avut loc pe A2, pe sensul către mare, după cel de vineri. Mai devreme, alte două mașini s-au ciocnit pe același drum

Un alt carambol a avut loc pe A2, pe sensul către mare, după cel de vineri. Mai devreme, alte două mașini s-au ciocnit pe același drum
FOTO - caracter ilustrativ: ISU Călărași
Publicat: 18/07/2021, 11:38
Actualizat: 18/07/2021, 12:15

Un nou carambol s-a produs, duminică dimineață, pe Autostrada Soarelui (A2.) – sensul către mare, după cel de vineri. Doar că de data aceasta au fost implicate doar 5 mașini, față de 55 în accidentul în lanț din data de 16 iulie.

Evenimentul rutier de acum a avut loc în dreptul localităţii Dâlga, din judeţul Călăraşi, iar în urma impactului, două persoane au suferit leziuni, urmând să fie evaluate pentru a se stabili dacă se impune transportul la spital.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la kilometrul 83+500 metri, pe Autostrada A2 pe sensul dinspre Bucureşti către Constanţa, în zona localităţii Dâlga, judeţul Călăraşi, cinci maşini au fost implicate într-o coliziune.

Circulaţia se desfăşoară prin dirijare, pe banda de urgenţă, la ora transmiterii acestei ştiri.

Vineri, 16 iulie, a avut loc un carambol pe A2, în care au fost implicate 55 de mașini și 155 de persoane și s-a soldat cu 17 răniți.

Tot în această dimineață – și tot pe A2 – s-a produs un accident auto în care au fost implicate două mașini, iar o persoană a fost rănită. Traficul a fost îngreunat în zona evenimentului rutier.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase