8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Un nou accident pe Autostrada Soarelui pe sensul spre mare, duminică dimineață. O persoană a fost rănită

8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Un nou accident pe Autostrada Soarelui pe sensul spre mare, duminică dimineață. O persoană a fost rănită
Autostrada Soarelui. caracter ilustrativ
Publicat: 18/07/2021, 08:00
Actualizat: 18/07/2021, 10:48

Un nou accident s-a produs, duminică dimineață, pe Autostrada Soarelui, pe sensul spre mare . Două mașini au fost implicate, iar o persoană a fost rănită. Traficul este  îngreunat.

Comisar șef Ramona Tudor, centrul Infotrafic: În această dimineață, un accident s-a produs la kilometrul 85 al autostrăzii A2 pe sensul dinspre București către litoral.

În acest eveniment rutier, produs în zona localității Dragoș Vodă din județul Călărași, au fost implicate două autoturisme. O persoană a suferit leziuni pentru care necesită îngrijiri medicale.

În urma impactului, cele două autoturisme au rămas imobilizate pe benzile de rulare. Circulația se desfășoară prin dirijarea polițiștilor pe banda de urgență, în zonă fiind formată o coloană de autovehicule de aproximativ 1 km care se deplasează prin dirijare cu viteză redusă.

Nu sunt alte tronsoane de autostradă pe care să fie semnalate probleme de fluență.

În ceea ce privește circulația pe autostradă este foarte important să se crească distanța de siguranță între autovehicule, să semnalizeze intenția de schimbare a benzii de circulație, iar o astfel de manevră să fie efectuată doar după o asigurare corespunzătoare. Conducătorii auto care încheie coloane de autovehicule ce încetinesc sau opresc brusc sunt sfătuiți să pună în funcțiune luminile de avarie pentru a-i atenționa pe cei ce se aproprie din spate să reducă viteza la timp.

Estimăm ca în aproximativ 20 de minute (de la ora transmiterii acestei știri – 07:02 – n.red) circulația să fie reluată, după finalizarea cercetărilor ce se efectuează la fața locului.

Vineri, a avut loc un carambol pe A2, în care au fost implicate 55 de mașini și 155 de persoane și s-a soldat cu 17 răniți.

Italia oferă până la 28.000 de euro persoanelor care vor să se mute în sate cu puțini locuitori

Autoritățile din regiunea italiană Calabria intenționează să ofere până la 28.000 de euro, pe o perioadă de maximum trei ani, persoanelor care doresc să se mute în sate cu până la 2.000 de locuitori,

Pentru a fi eligibil pentru a obține fondurile, noii rezidenți trebuie să se oblige să pornească o mică afacere, fie de la zero, fie prin preluarea ofertelor în domeniile căutate de municipalități.

În plus, solicitanții trebuie să își stabilească rezidența acolo și să aibă cel mult 40 de ani. De asemenea, trebuie să fie pregătiți să se mute în Calabria în termen de 90 de zile după ce le-a fost aprobată cererea.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 18 iulie 2021. Peștii pot avea regrete

Horoscopul zilei de 18 iulie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna tranzitează astăzi zodia Scorpion și stările interioare pe care le trăim pot fi deosebit de intense. Orice schimbare apare pe neașteptate în viața noastră va fi întâmpinată cu mult curaj și putere. Moment bun de regenerare interioară.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

O femeie a murit la câteva minute după ce a ieșit din apă, pe plaja din Năvodari

O femeie a murit la câteva minute după ce a ieșit din apă, pe plaja din Năvodari.

Femeia ar fi intrat în apa cu o alta persoana, însă la un moment dat a spus că nu se simte prea bine și a ieșit din mare, potrivit martorilor.

Sqalvamarii au sunat imediat la 112 iar până la sosirea medicilor, au încercat să îi acorde femeii primul ajutor.

Trupul femeii a fost dus la morga pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzei morții. Una din ipoteze este că aceasta să se fi expus la soare un timp îndelungat, iar apoi când a intrat în apa rece a suferit un șoc termic, ce i-a fost fatal.

Cinci câini de poliţie, dresaţi pentru a depista pasagerii infectaţi cu SARS-COV-2

5 câini de poliţie îşi vor folosi simţurile să depisteze pasagerii infectaţi cu SARS-COV-2, care vor ajunge pe Aeroportul din Sibiu.

Toți pasagerii care sosesc pe acest aeroport vor trece printr-un culoar despărțitor cu găuri, în spatele căruia se va află Dav, câinele dresat.

Mai multe parohii cer credincioșilor să renunțe la coroanele funerare de plastic

Mai multe parohii din țară îi îndeamnă pe credincioşi să renunţe la coroanele de plastic şi să aducă doar flori în cimitire. Episcopia Ortodoxă Caransebeș a trimis chiar o dispoziţie oficială în acest sens.

„Noi nu le putem interzice fabricarea coroanelor, ci pur simplu le putem limita accesul lor în cimitirele confesionale, adică cele aparțin parohiilor”, spune Casian Rușeț, purtătorul de cuvânt al Episcopiei Caransebeșului.

Producătorii de coroane funerare spun că vânzările scad din cauza îndemnurilor transmise de reprezentanţii bisericilor. Așa că se oferă să recicleze pe cheltuiala lor coroanele vechi.

Vom colecta și vom recicla pentru dânșii, chiar dacă nu este obligația noastră și totodată le aducem aminte că nu au niciun temei legal pentru interzicerea coroanelor în cimitire”, spune Rolland Haidu, administratorul unei firme din domeniu.

Rareș Bogdan: PNRR ar fi fost deja aprobat dacă la fonduri europene era Marcel Boloș

Rareș Bogdan spune că dacă de fondurile europene s-ar fi ocupat liberalul Marcel Boloș, România ar fi printre țările al căror Plan Național de Redresare și Reziliență ar fi fost deja aprobat la Bruxelles.

În replică, ministrul Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, spune că Marcel Boloş a făcut un PNRR care nu ar fi fost luat niciodată în serios de Comisia Europeană.

Grecia, una dintre destinațiile de vacanță preferate de români, a intrat în zona galbenă

Spania, Portugalia și Olanda au intrat în zona roșie din timpul nopții de sâmbătă spre duminică.

În schimb, Grecia, una dintre destinațiile de vacanță preferate de români, a intrat în zona galbenă, din cauza creșterii numărului de cazuri COVID-19.

La sosirea din statele aflate în zona roşie, sunt scutite de carantină doar persoanele vaccinate împotriva COVID-19, restul trebuie să intre în carantină.

La sosirea din statele aflate în zona galbenă sunt scutite de carantină, pe lângă persoanele vaccinate, și cele care prezintă un test PCR negativ, făcut cu cel mult 72 de ore înainte sau dovada trecerii prin boală.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Hugh Grant a renunțat la procesul împotriva tabloidului The Sun