Un băiat de 15 ani s-a electrocutat după ce s-a urcat pe un vagon, la Roman, să-și facă un selfie

Un băiat de 15 ani s-a electrocutat după ce s-a urcat pe un vagon, la Roman, să-și facă un selfie
Publicat: 15/08/2021, 09:37

Un adolescent în vârstă de 15 ani s-a electrocutat. Băiatul s-a urcat pe un vagon de marfă unde intenționa să facă un selfie. Tânărul a fost preluat de un echipaj de salvare și transportat apoi de urgență la spital cu arsuri grave.

Un adolescent în vârstă de 15 ani s-a electrocutat în această seară, în jurul orei 20.15, după ce s-a urcat pe un vagon în gara Roman din Neamț. Acesta a fost găsit prăbușit chiar lângă vagon și pompierii au fost aleratți printr-un apel la 112 cu privire la acest caz. Ajutoarele au sosit rapid la fața locului și l-au trannsportat pe băiat de urgență la spital cu arsuri foarte grave.

„Ajunşi la locul solicitării, pompierii au constatat că un adolescent în vârstă de 15 ani s-a urcat pe un vagon al unui tren de marfă şi s-a electrocutat. Băiatul era căzut lângă vagon. Acesta prezenta arsuri pe o suprafaţă mare a corpului. Paramedicii au acordat primul ajutor calificat persoanei, după care au predat-o unui echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean, sosit la locul evenimentului. Băiatul a fost transportat la Centrul de Primiri Urgenţe Roman”, a precizat locotenentul Irina Popa.

Incidentul care putea duce la o adevărată tragedie s-a petrecut în această seară în jurul orei 20.15 în gara Roman din Neamț. Martorii la nefericitul eveniment au apelat rapid numărul special de urgență, 112, anunțând astfel că o persoană s-a urcat pe un vagon și s-a electrocutat.

La fața locului au ajuns de îndată două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Roman. Ajutoarele au găsit victima prăbușită lângă vagon.

Ajutoarele de pe echipajele de ambulanță i-au acordat primul ajutor, apoi au transportat victima de urgență la spital pentru mai multe îngrijiri medicale de specialitate, acesta alegându-se cu arsuri foarte grave pe o suprafață mare din corp.

Medicii UPU Roman au solicitat transferul la Bucureşti astfel că victima a fost transportată cu o ambulanţă la Bacău de unde a fost preluată de un elicopter SMURD.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase