Un bărbat de 75 de ani din Pitești, găsit împușcat în casă. Ce au găsit anchetatorii lângă cadavru

Un bărbat de 75 de ani din Pitești, găsit împușcat în casă. Ce au găsit anchetatorii lângă cadavru
Sursă FOTO: Mediafax Foto & Shutterstock (colaj)
Publicat: 17/05/2022, 16:43
Actualizat: 17/05/2022, 16:44

Un bărbat de 75 de ani a fost găsit împușcat marți după-amiază, 17 mai, într-un apartament aflat într-un bloc din municipiul Pitești, județul Argeș. Era bolnav de cancer, aflat în ultimul stadiu al bolii, motiv pentru care oamenii legii iau în calcul varianta unei sinucideri, mai ales că bărbatul a lăsat și un bilet de adio.

În după-amiaza zilei de marți, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit împușcat într-un apartament situat într-un bloc de locuințe, potrivit IPJ Argeș.

La fața locului a fost identificat un bărbat de 75 de ani, decedat, scriu jurnaliștii de la News.ro.

Primele date din anchetă

„Din primele cercetări efectuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești împreună cu polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, rezultă că bărbatul era deținător legal de armă de vânătoare.

În continuare se desfășoară cercetări, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care tragicul eveniment s-a petrecut, în cauză fiind întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești”, conform Poliției Argeș.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că soţia bărbatului a fost cea care l-a găsit în baia locuinţei. Bărbatul era pasionat de vânătoare. El suferea de cancer în fază terminală. Lângă el, anchetatorii au găsit un bilet de adio.

Citește și:

Otilia Serescu
Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și la săptămânalul 7Est, în anul 2010. Ulterior, citeste mai mult