Un bărbat din Bacău a plătit 1.600 de euro pentru un permis auto fals. Cum a fost prins

Un bărbat din Bacău a plătit 1.600 de euro pentru un permis auto fals. Cum a fost prins
FOTO - Poliția de Frontieră/ Caracter ilustrativ
Publicat: 09/08/2021, 17:53
Actualizat: 09/08/2021, 18:01

Poliţiştii de frontieră ieșeni, din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Ţuţor,a efectuează cercetări cu privire la un cetăţean român, care a fost depistat conducând un autoturism, deşi nu avea acest drept. Mai mult, bărbatul a prezentat la control un permis auto fals.

Astfel, la sfârşitul săptămânii, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Ţuţora – I.T.P.F. Iași a oprit pentru control, pe raza localităţii de frontieră Chipereşti, un autoturism, înmatriculat în România, condus de cetăţeanul român C.C., în vârstă de 45 de ani, cu domiciliul în judeţul Bacău.

La controlul de frontieră, persoana în cauză nu a putut prezenta permisul de conducere, dar a arătat pe telefonul mobil o fotografie cu un permis de conducere românesc.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, colegii noştri au constatat că bărbatul nu a obţinut niciodată dreptul de a conduce autovehicule.

Bărbatul a declarat că, prin intermediul unei reţele de socializare, a contactat o persoană ale cărei date nu le cunoaşte, plătind suma de 1.600 de euro, primind în schimb fotografia prezentată la control.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

FOTO – Poliția de Frontieră

CITEȘTE ȘI:


Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase