Un bărbat din Galați a înșelat o femeie bolnavă care strângea bani pentru tratament, apoi a șantajat-o și chiar a violat-o

Un bărbat din Galați a înșelat o femeie bolnavă care strângea bani pentru tratament, apoi a șantajat-o și chiar a violat-o
Autospecială a Poliției Naționale (FOTO - ilustrativ: Mediafax Foto)
Publicat: 14/01/2021, 20:05
Actualizat: 14/01/2021, 20:18

Un bărbat din Galați a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat că ar fi șantajat și violat o femeie bolnavă. În acest dosar se fac cercetări pentru şantaj și viol în formă continuată, potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați.

Confrom procurorilor, în perioada aprilie 2020-ianuarie 2021, un bărbat ar fi șantajat victima cu publicarea unor fotografii indecente.

Profitând de starea de nevoie a persoanei vătămate, care demarase o campanie pentru strângerea unei sume de bani necesară pentru operaţii şi tratamente medicale, inculpatul, în schimbul promisiunii donării unor sume de bani, a obţinut de la persoana vătămată fotografii, respectiv filmuleţe în care aceasta apărea dezbrăcată sau în ipostaze indecente. Ulterior, prin şantajarea persoanei vătămate cu postarea pe reţelele de socializare a respectivelor materiale, inculpatul a solicitat si obţinut de la aceasta, diverse sume de bani, bunuri de valoare şi a constrâns-o, totodată, să întreţină cu el raporturi sexuale”, au transmis procurorii, citați de Mediafax.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în urma unei decizii a judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Galaţi.

Atacul unui polițist local din Oradea asupra soției salea a fost surprins de camerele de supraveghere!

Paul Kover, poliţist local şi fost adjunct al şefului Poliției Locale din Oradea (județul Bihor), și-a înjunghiat soția, de cinci ori, chiar lângă blocul în care locuia femeia. Atacul a avut loc duminică seară, în jurul orei 18.00, și a fost surprins de camerele de supraveghere.

În imagini se vede cum a decurs tentativa de crimă, dar și faptul că niciun martor, între care și un taximetrist, nu a intervenit în ajutorul victimei, o femeie de 45 de ani, mamă a doi copii, potrivit Adevărul.

Bărbatul a fost prins după cinci ore de căutări, polițiștii folosind reflectoare şi câini de urmă. Acesta se ascundea într-un bloc aflat în construcţie și se rănise cu acelaşi cuţit, dar medicii au constatat că tăieturile erau superficiale.

În luna ianuarie a anului trecut, soția solicitase ordin de protecţie împotriva acestuia și apoi divorţul. La cea din urmă cerere a renunţat, însă, câteva luni mai târziu, alegând doar să se separe. De altfel, bărbatul nu avea voie să se apropie la mai puțin de 200 de metri față de soția sa.

Totuși, potrivit Antena 3, femeia ar fi intentat acum proces de divorț și tocmai acest gest l-ar fi înfuriat pe bărbat.

Femeia a supraviețuit, dar e în stare gravă

Femeia a scăpat cu viaţă ca prin minune, în urma celor cinci lovituri de cuțit primite, dar a suferit răni grave.

Medicii SMURD care au intervenit la faţa locului i-au acordat primul ajutor şi au transportat-o rapid la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) din Spitalul Clinic Judeţean Oradea. Femeia a fost internată la Terapie Intensivă, după ce a fost supusă unei intervenţii chirurgicale.

Bărbatul a fost reținut și arestat preventiv. Împotriva sa a fost dispusă măsura începerii urmăririi penale cu privire la săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor.

Femeie din Oradea, găsită moartă lângă blocul în care locuia, după ce a căzut de la etaj. “Avea probleme cu nervii!”

O femeie în vârstă de 58 de ani a fost găsită moartă, la începutul lunii decembrie, chiar lângă blocul de 11 etaje în care locuia, din Oradea. Aceasta a căzut de la etaj, iar vecinii nu înțeleg ce s-a întâmplat.

Potrivit anchetatorilor, femeia locuia la etajul al patrulea, în imobilul lângă care a fost găsită fără suflare. Pentru moment, nu s-a stabilit dacă a căzut accidental sau dacă și-a pus capăt zilelor.

Incidentul a fost anunțat la 112 luni, în jurul orei 16:00, potrivit stirileprotv.ro. Imediat, la fața locului au ajuns polițiștii, dar și criminaliștii. Femeia locuia singură, după ce își pierduse soțul în urmă cu aproximativ trei luni, dar vecinii susțin că avea un comportament normal.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Milioane de români rămân fără pensii, în prag de Paşte! Veste teribilă pentru pensionari
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Au păcălit poporul cu televizorul! Ce înseamnă, de fapt, cifrele scrise de Sorin în baracă,...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Ce s-a întâmplat cu relația dintre Nikki Exotika, femeia trans din America, și Igor din...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Compania coreeană Hanwha vrea să înfiinţeze în România un hub industrial pentru Europa
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Băncile din România sunt obligate. Anunț pentru toți românii care au credite la bancă
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Când cresc salariile în România! Breaking news
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Cum s-a transformat prietenia dintre I.G. Duca și Constantin Stere într-o relație dușmănoasă?