Un bărbat din Maramureș, care se îmbătase la petrecerea din propria casă, și-a înjunghiat soția de față cu musafirii și cei doi copii minori ai săi

Un bărbat din Maramureș, care se îmbătase la petrecerea din propria casă, și-a înjunghiat soția de față cu musafirii și cei doi copii minori ai săi
Un bărbat din Maramureș, care se îmbătase la petrecerea din propria casă, și-a înjunghiat soția de față cu musafirii și cei doi copii minori ai săi (FOTO - ilustrativ)
Publicat: 02/01/2021, 19:35
Actualizat: 02/01/2021, 19:47

Un bărbat de 39 de ani, din Sighetu Marmaţiei, județul Maramureș, a încercat să-şi ucidă soţia (36 de ani), chiar sub ochii musafirilor, dar mai ales a copiilor celor doi, o fată de 10 ani și un băiat de 12 ani.

Scena violentă a avut loc în prima zi a anului, după ce bărbatul a băut peste măsură, alături de alți trei prieteni. La un moment dat, din senin, a pus mâna pe un cuțit de bucătărie și și-a înjunghiat soția sub privirile șocate ale musafirilor, dar și ale copiilor cuplului, care erau de față.

Martorii au sunat imediat la 112 și un echipaj medical a transportat-o pe femeie la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, unde a intrat direct în operație. Medicii au reușit să o stabilizeze, dar victima este în continuare în stare gravă.

Polițiștii au deschis un dosar penal, pentru tentativă de omor, iar copiii au fost luați de către bunici și vor sta acolo pe toată perioada în care femeia va rămâne în spital.

”În urma examinării medico-legale a victimei s-a concluzionat că cea în cauză prezenta leziuni care s-au putut produce prin lovire cu un obiect inţepător, în cadrul unei heteroagresiuni, fiindu-i pusă în pericol viaţa şi integritatea fizică şi necesitând 25-30 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. În acest context, cauza a fost preluată de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş şi se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă la omor”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Maramureș, citați de Antena 3.

Românul care a îngrozit Spania de Revelion: Și-a ucis soţia, în faţa copiilor, apoi s-a sinucis (VIDEO)

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, stabilit în Spania, şi-a ucis soţia, în faţa copiilor, iar apoi s-a sinucis, înainte de finalul anului 2020. Tragedia s-a petrecut în localitatea Torrejon de Ardoz, oraş situat în apropiere de Madrid.

Astfel, Doi frați români, o fetiță de 10 ani și un băiat de 8 ani, au rămas orfani de ambii părinți, lângă Madrid, în Spania. Tatăl lor le-a ucis mama, apoi s-a sinucis. Avea interzis să se apropie de femeia, scrie El Mundo, unul dintre cele mai importante ziare iberice. În seara de Anul Nou, românul a înălcat ordinul de restricție și orbit de furie a ucis-o pe mama copiilor lui, apoi și-a luat și el viața.

Potrivit Euro Weekly News, primele informaţii de la faţa locului arată că vecinii au auzit ţipete din apartamentul în care locuiau românii şi au solicitat intervenţia de urgenţă a poliţiştilor. Oamenii legii ar fi găsit cele două victime într-o baltă de sânge, dar şi doi copii, de opt şi, respectiv, de 10 ani, ambii terifiaţi de cele văzute.

Autorităţile locale au deschis o anchetă însă, până acum, toate informaţiile arată că românul şi-a înjunghiat mortal soţia, în vârstă de 28 de ani, în faţa copiilor, iar apoi s-a sinucis.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase