Un bărbat din Maramureș, care se îmbătase la petrecerea din propria casă, și-a înjunghiat soția de față cu musafirii și cei doi copii minori ai săi

Un bărbat din Maramureș, care se îmbătase la petrecerea din propria casă, și-a înjunghiat soția de față cu musafirii și cei doi copii minori ai săi
Un bărbat din Maramureș, care se îmbătase la petrecerea din propria casă, și-a înjunghiat soția de față cu musafirii și cei doi copii minori ai săi (FOTO - ilustrativ)
Publicat: 02/01/2021, 19:35
Actualizat: 02/01/2021, 19:47

Un bărbat de 39 de ani, din Sighetu Marmaţiei, județul Maramureș, a încercat să-şi ucidă soţia (36 de ani), chiar sub ochii musafirilor, dar mai ales a copiilor celor doi, o fată de 10 ani și un băiat de 12 ani.

Scena violentă a avut loc în prima zi a anului, după ce bărbatul a băut peste măsură, alături de alți trei prieteni. La un moment dat, din senin, a pus mâna pe un cuțit de bucătărie și și-a înjunghiat soția sub privirile șocate ale musafirilor, dar și ale copiilor cuplului, care erau de față.

Martorii au sunat imediat la 112 și un echipaj medical a transportat-o pe femeie la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, unde a intrat direct în operație. Medicii au reușit să o stabilizeze, dar victima este în continuare în stare gravă.

Polițiștii au deschis un dosar penal, pentru tentativă de omor, iar copiii au fost luați de către bunici și vor sta acolo pe toată perioada în care femeia va rămâne în spital.

”În urma examinării medico-legale a victimei s-a concluzionat că cea în cauză prezenta leziuni care s-au putut produce prin lovire cu un obiect inţepător, în cadrul unei heteroagresiuni, fiindu-i pusă în pericol viaţa şi integritatea fizică şi necesitând 25-30 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. În acest context, cauza a fost preluată de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş şi se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă la omor”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Maramureș, citați de Antena 3.

Românul care a îngrozit Spania de Revelion: Și-a ucis soţia, în faţa copiilor, apoi s-a sinucis (VIDEO)

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, stabilit în Spania, şi-a ucis soţia, în faţa copiilor, iar apoi s-a sinucis, înainte de finalul anului 2020. Tragedia s-a petrecut în localitatea Torrejon de Ardoz, oraş situat în apropiere de Madrid.

Astfel, Doi frați români, o fetiță de 10 ani și un băiat de 8 ani, au rămas orfani de ambii părinți, lângă Madrid, în Spania. Tatăl lor le-a ucis mama, apoi s-a sinucis. Avea interzis să se apropie de femeia, scrie El Mundo, unul dintre cele mai importante ziare iberice. În seara de Anul Nou, românul a înălcat ordinul de restricție și orbit de furie a ucis-o pe mama copiilor lui, apoi și-a luat și el viața.

Potrivit Euro Weekly News, primele informaţii de la faţa locului arată că vecinii au auzit ţipete din apartamentul în care locuiau românii şi au solicitat intervenţia de urgenţă a poliţiştilor. Oamenii legii ar fi găsit cele două victime într-o baltă de sânge, dar şi doi copii, de opt şi, respectiv, de 10 ani, ambii terifiaţi de cele văzute.

Autorităţile locale au deschis o anchetă însă, până acum, toate informaţiile arată că românul şi-a înjunghiat mortal soţia, în vârstă de 28 de ani, în faţa copiilor, iar apoi s-a sinucis.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Devine ILEGAL în România. Legea e adoptată. Se aplică din 28 aprilie pentru toată lumea
Codul Rutier. Situația în care și pasagerii riscă dosar penal
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Regele Charles al III-lea este „mai bolnav decât lasă să se vadă”