Un bărbat din Vrancea își caută disperat cei trei copii. Ultima dată, micuții fuseseră văzuți într-un parc

Un bărbat din Vrancea își caută disperat cei trei copii. Ultima dată, micuții fuseseră văzuți într-un parc
Sursa foto: IPJ Vrancea
Publicat: 20/07/2022, 16:45

Autoritățile din județul Vrancea sunt în alertă după ce trei frați, două fete și un băiat, au fost dați dispăruți de către tatăl lor.

Cei trei copii au fost văzuți ultima dată marți seara, într-un parc din comuna Ruginești.

Frații au vârste de 10, 12, respectiv 14 ani și au fost dați dispăruți de către familie miercuri dimineață. Tatăl celor trei a sunat la Poliție și a anunțat că aceștia au plecat de acasă și nu s-au mai întors.

Este alertă în județul Vrancea, după ce trei frați, două fete și un băiat, au fost dați dispăruți de tatăl lor. Copilașii au fost văzuți ultima oară ieri seară, într-un parc din comuna Ruginești.

La această oră, Diana (14 ani) și frații ei mai mici – Cosmina (12 ani) și Andrei (10 ani) sunt căutați de echipe mixte formate din polițiști, jandarmi și pompieri, potrivit Observatornews.

„În această dimineață, ora 07:28, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Adjud au fost sesizați prin SNUAU 112 de către tatăl a trei minori cu vârstele de 10, 12 și 14 ani,(un băiat și două fete) din comuna Ruginești, cu privire la faptul că aceștia  nu au revenit la domiciliu, ultima oară fiind văzuți în cursul serii precedente, în jurul orei 21.00, într-un parc din comuna Ruginești. Au fost constituite echipe mixte formate din polițiști, jandarmi și pompieri care desfășoară activități de căutare a minorilor”, informează IPJ Vrancea.

Care sunt semnalmentele celor trei copii

Semnalmente Cosmina Elena Văsîi: înălțime 1,50 m, greutate 45 kg, ochi căprui, ten deschis, păr negru, lung, fără semne particulare.

La momentul plecării, fetița în vârstă de 12 ani, era îmbrăcată cu un hanorac gri, pantaloni negri de trening, încălțată cu adidași de roz.

Semnalmente Diana Florentina Roman: înălțime 1,64 m, greutate 64 kg, ten închis, având ca semn particular o cicatrice la mâna stângă provocată de o arsură.

La momentul plecării, minora de 14 ani era îmbrăcată cu o pereche de blugi culoare albastru deschis, tricou alb și încălțată cu o pereche de adidași negri.

Semnalmente Neculai Andrei Văsîi: înălțime 1,55 m, greutate 55 kg, ochi căprui, păr scurt, negru, ten închis, având un semn  la nivelul nasului, în partea dreaptă, de tipul unei cicatrici.

La momentul plecării, băiatul în vârstă de 10 ani era îmbrăcat cu un  tricou alb, pantaloni scurți culoare roșie, încălțat cu adidași culoare verde deschis.

Persoanele care pot oferi detalii despre cei trei minori sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.