Un bărbat și-a înjunghiat fosta soție și pe mama acesteia, apoi s-a sinucis. Faptele au avut loc într-o localitate din Ilfov

Un bărbat și-a înjunghiat fosta soție și pe mama acesteia, apoi s-a sinucis. Faptele au avut loc într-o localitate din Ilfov
FOTO cu caracter ilustrativ - Mediafax Foto
Publicat: 20/06/2021, 20:44
Actualizat: 21/06/2021, 00:04

Un bărbat și-a înjunghiat, duminică, fosta soție și pe mama ei, apoi s-a sinucis. Soacra acestuia nu a supraviețuit. Cele două femei locuiau în satul Grădiștea din județul Ilfov, iar atacul a avut loc chiar în locuința lor. Potrivit Antena 3, ar fi vorba de un polițist în rezervă, în vârstă de 56 de ani, care a lucrat mult timp în Capitală.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Ilfov precizează că o femeie a anunțat la 112 faptul că în satul Grădiștea, într-o locuință, s-a prezentat fostul soț care și-a înjunghiat fosta soție și pe mama acesteia.

La fața locului au mers conducerea IPJ Ilfov și polițiștii orașului Otopeni, iar la adresa respectivă au fost găsite cele două victime, dintre care fosta soție, în viață, dar cu semne de agresiune fizică, precum și mama acesteia, decedată.

De asemenea, la locul faptei, s-a prezentat un echipaj medical, care a acordat îngrijiri medicale femeii rănite. Ulterior, fiind în stare gravă, aceasta a fost transportată la spital cu un elicopter.

Într-o cameră a locuinței a fost găsit suspectul, bănuit de comiterea faptelor, care nu prezenta semne de viață. Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, că, potrivit primelor informații, bărbatul s-a sinucis.


CITEȘTE ȘI:


Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase