Un britanic a recunoscut în instanță că a încercat să-şi omoare iubita care câştigase 6,5 milioane de euro la loterie

Un britanic a recunoscut în instanță că a încercat să-şi omoare iubita care câştigase 6,5 milioane de euro la loterie
Publicat: 13/09/2021, 20:20

Un bărbat din Marea Britanie a recunoscut în fața istanței că a încercat să-şi omoare iubita după ce aceasta câştigase la Loto 6,5 milioane de euro. Cei doi erau împreună de 11 ani.

Tentativa de omor s-a petrecut în luna ianuarie în locuinţa de 700.000 de lire sterline a cuplului în care se mutaseră după ce femeia a câştigat la loterie. Stephen Gibbs, 45 de ani, a negat iniţial că ar fi încercat să o ucidă pe Emma Brown, 49 de ani.

În seara de 30 ianuarie, Emma Brown a fost găsită cu răni înjunghiate în zona capului, stomac şi braţe, în casa pe care o deţinea împreună cu iubitul ei în Barry, South Wales, potrivit Wales Online.

„Era plin de poliţişti şi paramedici. Am numărat 14 vehicule în faţa casei, iar în interior se dezlănţuise iadul”, a povestit un vecin.

Femeia şi-a dat demisia după ce a căştigat la Loto 6,5 milioane de euro în urmă cu patru ani, iar cei doi s-au mutat într-o casă mai mare.

„Cer un raport de pre-condamnare şi mi se spune că există o evaluare de la psihiatrie. Riscaţi o lungă pedeapsă cu închisoarea, trebuie să fiţi conştient de acest lucru”, a spus judecătorul.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase