Povestea controlorului STB care s-a căsătorit cu o tânără pe care a amendat-o într-un tramvai. „Pot să spun că a fost dragoste la prima vedere” (VIDEO)

Povestea controlorului STB care s-a căsătorit cu o tânără pe care a amendat-o într-un tramvai. „Pot să spun că a fost dragoste la prima vedere” (VIDEO)
FOTO - caracter ilustrativ: stb-sindicat.ro
Publicat: 23/07/2021, 12:06
Actualizat: 23/07/2021, 12:10

Laurențiu Rusescu, controlor la Societatea de Transport București (STB), și-a găsit perechea exact la locul de muncă. Mai precis, într-o zi de primăvară a anului 1996, într-un tramvai care – pe atunci – aparținea Regiei Autonome de Transport București (RATB).

În data de 10 mai a acelui an, în timpul unui control, a depistat-o pe Ionela (o tânără de 18 ani), care nu își perforase biletul (cartelele de validare fiind introduse mai târziu). Laurențiu, care atunci avea 22 de ani, nu a stat pe gânduri și a amendat-o pe tânără.

Doar că a simțit și o atracție puternică față de ea, punctul forte fiind ochii săi verzi. Și cum remușcările combinate cu sentimentele și-au făcut loc în sufletul lui, nu a plecat imediat după aplicarea sancțiunii și au stat puțin de vorbă.

Însă a fost suficient pentru a obține promisiunea unei întâlniri la o cafea, unde fel de revanșă față de amenda dată.

Iar după șase ani s-au căsătorit. Laurențiu și Ionela Rusescu formează și acum un cuplu puternic, totul pornind de la… un bilet de tramvai neperforat. Căci, dacă îl perfora, poate nu se mai întâmpla.

„Pot să spun că a fost dragoste la prima vedere”, a recunoscut Laurențiu Rusescu, pentru stb-sindicat.ro.

CITEȘTE ȘI: